ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΓΛΥΚΑΝΟΥΝ Μ’ ΕΝΑ... ΦΙΛΙ

 

ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ και ο Μητσοτάκης. Κοινό αίτημα, λέει, η πολιτική αλλαγή. Δεν μιλάει για κομματική αλλαγή. Για εναλλαγή κομμάτων. Ο πρόεδρος της ΝΔ μιλάει για πολιτική αλλαγή. Δηλαδή; Ο σύριζα έκανε... αλλαγή, πολιτική αλλαγή, ο Τσίπρας είναι κάτι άλλο, είναι αριστερό πράμα. Και ο Κούλης μας θέλει να αλλάξει την αλλαγή του Αλέξη μας.

ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΜΕ αυτό ποτέ. Ο επικεφαλής της Ελλάδος στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές είναι ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος. Ο παοκτσής. Είναι δυνατόν ένας παοκτσής, μάλιστα κάποιος που κυκλοφορεί με πρόσωπο σαν κλαμένο αιδοίο, να κάνει νταραβέρι με τοκογλύφους. Για όνομα.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ με τίποτα. Για να εξισορροπήσει, λέει, η κυβέρνηση τα βαρειά μέτρα, θα αποφασίσει... αντίμετρα. Δηλαδή; Δεν σε γονατίζω με τη βία. Δεν σε πηδάω στεγνά. Όχι, αυτό. Σου ρίχνω κι ένα φιλί. Δεν το θέλω, ρε, τέτοιο γαμήσι. Να μου λείπει. Ούτε τα μέτρα, ούτε τα αντίμετρα. Δεν θέλω... φιλί με τα αντίμετρα που θα εφαρμοστούν αν η κυβέρνηση πιάσει τους στόχους της το... 2019. Ρωτάς πόσοι θα ζουν μέχρι τότε για να τους φιλήσουν τον κώλο;

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ... ΑΚΗ