ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η «ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ» ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

 

Γιατί παρατήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος; Κάποιος συγκεκριμένος λόγος υπάρχει. Για το καλό του Παναθηναϊκού έφυγε από πρόεδρος, όπως αν παρέμενε, πάλι για το καλό της ομάδας θα ήταν. Όχι για... προσωπικούς λόγους.

Η απόφαση ήταν δική του. Αφεντικό είναι στην ΠΑΕ, ό,τι κρίνει αυτός, ο Αλαφούζος αποφασίζει, δεν τον υποχρεώνει η γυναίκα του, ο Τσίπρας, ο Μητσοτάκης, η «συμμαχία» με τον Ιβάν και τον τίγρη. Μήπως ο... Μαρινάκης;

Δεν αποκλείεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να θεώρησε ότι έληξε πλέον η... αποστολή του κατά του Μαρινάκη. Τεσσεράμισυ χρόνια κράτησε ο πόλεμος του Αλαφούζου κατά της εγκληματικής οργάνωσης και του αρχηγού της Ευάγγελου Μαρινάκη.

Δεν χρειάζεται πλέον να διατηρεί τη θέση του προέδρου στον Παναθηναϊκό, αφού πλέον πήγε στον αγύριστο η διοίκηση της αμαρτίας στην ΕΠΟ. Ο Αλαφούζος απλά θα παραμείνει στρατιώτης στη διοίκηση. Τα διαδικαστικά, την καθημερινότητα θα τη διαχειρίζονται οι Παναγόπουλος, Μπαλωμένου, Τουμαζάτος και, βέβαια, ο νέος πρόεδρος Μαυροκουκουλάκης.

Βεβαίως τίποτα δεν αλλάζει στον Παναθηναϊκό με την «παραίτηση» Αλαφούζου. Το ίδιο ισχύει ακόμα κι’ αν σταματούσε να ήταν και μέλος του Δ.Σ. Το γιατί, όμως, αποφάσισε να μην είναι πρόεδρος, παραμένει ερωτηματικό. Για τον Αλαφούζο που τους τελευταίους μίνες εμφανίζεται εξαιρετικά ενισχυμένος ως καναλάρχης, τόσο πολιτικά, όσο και οικονομικά. Και με συχνές απουσίες στην Κίνα, εκεί όπου στα ναυπηγεία της «κτίζονται» παπόρια.

Ισχυρός παίκτης στην πιάτσα ο Αλαφούζος, μάλιστα σε ορισμένα «σημεία» υπερτερεί των ανταγωνιστών του στο ποδόσφαιρο, των Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Και οι τρείς τον ζυγίζουν στα κιλά του. Και είναι δύσκολο να τον «διαβάσουν», τι έχει στο μυαλό του ο Αλαφούζος, τι ετοιμάζει, γιατί έκανε αυτή τη ντρίμπλα της «παραίτησης» από πρόεδρος του Παναθηναϊκού.


Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ Ο… «ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ» MR. MANOS