ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΙΒΑΝ ΚΗΡΥΞΕ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!

 

Τελικά, η προσέγγιση του Ιβάν Σαββίδη στον Γιάννη Αλαφούζο έπιασε τόπο μονάχα λίγες... ώρες. Μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον τελικό κυπέλλου και όσα προσάπτει σε βάρος του ΠΑΟΚ, ο Αλαφούζος κήρυξε κανονικά τον πόλεμο στον ομογενή μεγαλοεπιχειρηματία. Η απόφαση του καναλάρχη, και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, στις άκρες που επηρεάζει ο ίδιος και ο Παναθηναϊκός, είναι:

«Ο Ιβάν δεν είναι πλέον αντίπαλος στο γήπεδο, αλλά εχθρός! Δεν θέλουμε καμία σχέση μαζί του. Καμία συνεργασία».

«Και βαράτε βιολιτζήδες του σκάι. Όπου βρείτε μπόσικο τον Σαββίδη, μην τον λυπηθείτε! Αλλάξτε του τα φώτα. Κομματιάστε τον».

Και ο Σαββίδης δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Στον πόλεμο του Αλαφούζου θα απαντήσει με πόλεμο. Με όλο το οπλοστάσιο του σ’όλα τα μέτωπα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.

Αλήθεια, μήπως πέραν από τον ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα τα συμφέροντα των δύο μεγαλομετόχων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ σήμερα, αλλά κυρίως αύριο, συγκρούονται και σ’ άλλους τομείς; Κυβερνητικούς, επιχειρηματικούς, τηλεοπτικούς. Ο μεν Σαββίδης βλέπει τον Αλαφούζο να παίζει με Μητσοτάκη, ο δε μίστερ σκάι τον Ιβάν να νταραβερίζεται με την πρώτη φορά αριστερά.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΛΕΙΝΕΙ 90 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ