Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΕ ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΝ 53,5!

 

Ο τζογαδόρος με πιο χοντρό πακέτο στην τσέπη έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τους άλλους. Στην χαρτοπαιξία, στο μπαρμπούτι, στον κάθε τζόγο. Άρα, για μια σαιζόν ακόμα ο Μαρινάκης ξεκινάει μ’ ένα τούκα προ 31,5 από την UEFA και 22 από τον Ρέτσο (φώτο), στην σούμα 53,5 εκατομμύρια ευρώ.

Κι όχι μόνον στα τυχερά παιχνίδια, σε κάθε δραστηριότητα, επιχειρηματική κι όχι, ο έχων, ο κατέχων βαρύτερο πουγκί, θα πει την τελευταία κουβέντα. Άρα, η δουλειά ισχύει και στο ποδόσφαιρο.

Πως, όμως, ο Ολυμπιακός έφτασε να πουλάει ακριβά, να μην είναι μια εταιρεία που στηρίζεται μονάχα στις εισαγωγές από το εξωτερικό, αλλά και στα έσοδα από εξαγωγές δικών της προϊόντων. Είναι κοντά στην πραγματικότητα εκείνος που θα ισχυριστεί πως όλα ξεκίνησαν από την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη.

Οι ακριβές αγορές και οι παίκτες διεθνούς αναγνώρισης που έφερε ο μίστερ intracom, όπως π.χ. Ριβάλντο, Καραμπέ, Τζιοβάνι, προσέδωσαν μια φήμη, γιατί όχι κι ένα κύρος στον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά η ομάδα δεν έκανε κάτι περισσότερο στην Ευρώπη, όμως έφτιαξε όνομα. Ο Γιάγια Τουρέ, πριν από 11 χρόνια, από τον Ολυμπιακό πήγε στην Μονάκο και καπάκι στην Μπαρτσελώνα. Αν έπιανε στην Σαχτάρ και ο Καστίγιο που έφυγε από τον Ολυμπιακό ένα χρόνο μετά τον Τουρέ, τότε τα πράγματα θα εξελίσσονταν πιο σύντομα για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Να παραχωρεί, δηλαδή, παίκτες με μεγάλα γι’ αυτόν ποσά, μικρά βέβαια για τις ευρωπαϊκές ομάδες, Μανωλά, Μήτρογλου, Σάμαρη και άλλοι.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, του Μαρινάκη ξεκινάει με χρήματα από έσοδα, που είναι πολύ μακριά για τους ανταγωνιστές του στο πρωτάθλημα.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑ: «ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» ΟΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ- ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ!