ΦΙΡΜΑΤΟ ΑΠΟ ΝΒΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Πληροφορία έγκυρη. Ποτέ δεν ρώτησε τον Βαρδινογιάννη ο Αλαφούζος, όταν πήρε το σαπάκι Εσιέν. Πολύ καλά έκανε! Από που και ως που να πέφτει λόγος π.χ. στον Γιαννακόπουλο και τον Πατέρα γιατί ο Αλαφούζος με τον ''κήλερ'' του Παναγόπουλο αποφάσισαν τούτο και το άλλο. Γιατί προσέλαβαν και απόλυσαν κάποιον Στραματσόνι.

Αφεντικό είναι ο καναλάρχης και όποτε γουστάρει παίρνει και σουτάρει την Ελεωνόρα Μελέτη. Αυτός χωρίς να δίνει λογαριασμό, αφού πληρώνει από την τσέπη του, διαχειρίζεται εμπορικά, αγωνιστικά, επικοινωνιακά, όπως εκείνος κρίνει το ταμείο και το όνομα Παναθηναϊκός.

Πως, λοιπόν, σήμερα ο μεγαλομέτοχος ΑΚΟΜΑ (!) Αλαφούζος έχει την παραμύθι φούρναρης απαίτηση, όχι απλά ελπίδα, να προστρέξουν να... βοηθήσουν άτομα άσχετα με την ΠΑΕ. Κάποιοι πρώην μέτοχοι, μεγαλομέτοχοι. Είναι πράγματι παραμύθι φούρναρης, δηλαδή θεατρινίστικη απαίτηση ή ελπίδα διότι γνωρίζει πως είναι εντελώς κουφό αυτό. Να περιμένει οικονομική επιχορήγηση σε εταιρεία ΔΙΚΗ του, ΔΙΚΩΝ του συμφερόντων.

Αλήθεια, ο Αλαφούζος θα έδινε 5 - 10 εκατομμύρια δολάρια στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την... ιδέα του Παναθηναϊκού, όπως την εκφράζει στη σάλα του μπάσκετ ένα αράπικο πρεζόνι του ΝΒΑ; Να τσοντάρει στον ομοϊδεάτη Δημητράκη προκειμένου να γίνει μία... ιδεολογική ενίσχυση με μεταγραφή στον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΛΟ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ