ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ…

 

Παρών σ’ όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού είναι στη Λεωφόρο ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άγγελος Φιλιππίδης. Κυκλοφορεί στις σουίτες του γηπέδου, πάντα με το πούρο κρεμασμένο στο στόμα. Και κάθε τόσο όλο και αγοράζει ένα καπέλο και το χαρίζει δεξιά κι αριστερά.

Καλά, ρώτησε κάποιος περίεργος, ο Άγγελος δεν έχει τραβήγματα με την δικαιοσύνη. Δεν τον είχαν στείλει φυλακή για τα δάνεια που έδωσε ως διοικητής των Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων, που τον είχε διορίσει εκείνη η μπουχέσα ο Κώστας Καραμανλής;

Μα, τι λένε! Και φυλακή να είναι ακόμα, κάπου στον Πολύγυρο, δικαιούται άδεια, μία- δύο διανυχτερεύσεις κάθε εβδομάδα. Να φεύγει από τη φυλακή Παρασκευή, για να πάει γήπεδο, και να επιστρέφει Δευτέρα, ίσως και Τρίτη αν τον πονάει ο λαιμός του.

Μιλάμε σοβαρά. Άδικα κατηγόρησαν τον έμπιστο του Τζίγγερ ότι κονόμησε χοντρά λεφτά από την τότε κρατική τράπεζα, τα Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια. Αν είχε πράγματι συμβεί αυτό, τότε με τα πακέτα στην άκρη θα αγόραζε τον Παναθηναϊκό. Θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ομάδας. Κι ας μην τον έχει υπολογίσει ο Αλαφούζος στη λίστα των «επιφανών ανδρών της ιστορικής οικογένειας του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ