ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Πόσα εκατομμύρια να έχει δώσει σε ορφανοτροφεία και γηροκομεία ο Αλαφούζος, ποιός μπορεί να υπολογίσει; Στον Παναθηναϊκό, που δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ο άνθρωπος έβαλε 42 και για να μην τον ξεφωνίζουν υποσχέθηκε να σπρώξει ακόμα 20, όχι περισσότερο. Το σκέφθηκα και το αποφάσισα. Να μπω στον Παναθηναϊκό. Να αναλάβω εγώ στη θέση του Αλαφούζου. Τι ακριβώς θα παραλάβω; Πόσο, δηλαδή, μέσα είναι το μαγαζί.

Θα μου πει σχετικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Και ό,τι μου πει, αυτό είναι, το δέχομαι με κλειστά τα μάτια. Τόση είναι η ζημιά στη σούμα.

Άλλο είναι το κόλλημα μου. Ο δισταγμός μου. Ισχυρίζεται ο Αλαφούζος ότι έβαλε από την τσέπη του 42 εκ. Φαντάζομαι μιλάει για ευρώ, όχι για κάτι άλλο. Και δεσμεύτηκε να μου δώσει άλλα 20 εκ. Όχι ακριβώς σε μένα, αλλά στον όποιον τολμήσει να χρεωθεί τα κερατιάτικα της ΠΑΕ. Κι αν δεν δώσει τελικά το εικοσάρικο ο Αλαφούζος; Λέω, αν…

Μεταξύ μας. Δεν έχω ανάγκη το εικοσάρικο. Εγώ δεν είμαι το κορόιδο της φιλανθρωπίας, καπάτσος είμαι, της πιάτσας πονηρός. Θα τα καταφέρω χωρίς να σπρώξω φράγκο, άλλο τι θα γράφουν τα τεφτέρια.

Κι ακόμα, ως παραμύθης με πτυχίο δηλώνω απερίφραστα, και δεσμεύομαι κι εγώ, να αναλάβω όλα τα φέσια του Παναθηναϊκού. Μόνο; Και πρωτάθλημα θα πάρω, και θα κυνηγάω τους εχθρούς του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ…