ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Κάθε εβδομάδα φέρνουν τον… επενδυτή στον Παναθηναϊκό, αλλά επενδυτής δεν εμφανίζεται. Ούτε και πρόκειται να σκάσει μύτη. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι η πραγματικότητα με την οποία καλό είναι να συμβιβαστούν οι φίλοι της ομάδας.

Τα χρέη του Παναθηναϊκού δεν σβήνουν. Ούτε το κράτος και οι φεσωμένοι από την ΠΑΕ έχουν διάθεση να τα γράψουν στο χιόνι. Να ήταν ορφανοτροφείο, γηροκομείο, ένα πρόσωπο δημοσίου δικαίου, ίσως να υπήρχε ελπίδα να βρισκόταν τρόπος να ξελαφρώνει ο Παναθηναϊκός από τα χρέη του.

Ας σταματήσουν, λοιπόν, το σότο για τον… επενδυτή. Που σίγουρα τον φαντάζονται κάποιον παλαβιάρη μεγιστάνα του χρήματος, έναν φορέα του AIDS, άτομο με την εσωτερική ανάγκη να δώσει τέλος στη ζωή του.

Η ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός είναι ανοικτή 94 εκ. ευρώ. Άρα, ο επενδυτής θα χρειαστεί, εκτός απ’ αυτό το ποσό, και κάποια άλλα εκατομμύρια για ξεκίνημα, χωρίς ποτέ να σταματήσει να πληρώνει. Επειδή η ποδοσφαιρική επιχείρηση «Παναθηναϊκός» κυκλοφορεί σε αντιεπενδυτική αγορά και είναι αδύνατον να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό.

Μία περίπτωση υπάρχει να «βρεθεί» ο άνθρωπος που θα αναλάβει τη σακατεμένη ΠΑΕ του Παναθηναϊκού. Ο υποψήφιος «επενδυτής» να είναι διπλωματούχος απατεώνας. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά που κονόμησαν πειρατικά, με αρπακτή, σαλταδόροι που εμφανίστηκαν ως σωτήρες στο ποδόσφαιρο.

Πρόσφατα, μάλιστα, κτύπησε την πόρτα του Παναθηναϊκού κάποιος φτωχοδιάβολος, που είχε κλέψει εκκλησία στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Για να δώσει λύση… αυτός στο πρόβλημα του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!