ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ… ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

 

Ώστε έτσι, λοιπόν! Με πακέτα της ΕΡΤ, που είναι κρατικό, όχι ιδιωτικό κανάλι, προσπαθεί να στήσει ένα μαϊμού πρωτάθλημα το Μαξίμου. Που να το πεις!

Η ΕΡΤ ζει από τους φορολογούμενους. Από τους πολίτες που υποχρεώνονται να την επιδοτούν νταηλίκι οικονομικά. Και η ΕΡΤ δεν αξιολογεί η ίδια π.χ. αν θα αγοράσει τα δικαιώματα του τελικού του champions league ή μιας συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής. Αποφασίζει και το Μαξίμου σύμφωνα με τα παλαιοκομματικών κριτηρίων συμφέροντα του Σύριζα.

Εκτιμήθηκε, λοιπόν, ότι αν πραξικοπηματικά, αλλά στο όνομα της… ποιοτικής βελτίωσης του ποδοσφαίρου, αυξηθούν οι ομάδες του πρωταθλήματος από 16 σε 20 το κόμμα θα βγει κερδισμένο. Επειδή πάντα υπάρχουν κάποιοι καραγκιόζηδες που θα ψηφίσουν το κυβερνητικό κόμμα, χάρη στο οποίο η ομαδάρα τους ανέβηκε κατηγορία.

Το «σχέδιο Τσίπρα», με πακέτα της ΕΡΤ, να ποντάρει σε… ποδοσφαιρικές επενδύσεις, δεν αποκλείεται να επεκταθεί σε κάθε χώρο της επιχειρηματικότητας. Να καλούνται από το εξωτερικό άφραγκοι επενδυτές, που θα χρηματοδοτούνται από το δημόσιο, από την κυβέρνηση Τσίπρα, με σκοπό να βοηθήσουν στην ανάκαμψη της οικονομίας. Απ' αυτούς όλα να τα περιμένεις.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ Η ΑΠΑΤΗ ΚΟΣΚΩΤΑ