ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΙΡΟΖ!

 

Εμφανίστηκε, λέει, ο πασίγνωστος άγνωστος Ταϊλανδός Παϊρόζ. «Είμαι εδώ και συνεχίζω να ενδιαφέρομαι για τον Παναθηναϊκό…». Ποιος το λέει ότι δεν… χάθηκε ο τύπος; Τα ΜΜΕ.

Ποια ΜΜΕ; Αυτά που επί μήνες (!) μας ζάλισαν τον έρωτα για το νιτερέσο Αλαφούζου- Ταϊλανδού. Που μας έγραφαν ό,τι τους έλεγαν στο αυτί. Χωρίς καμία διασταύρωση.

Το άλλο το φοβερό. Γράφουν με υπογραφές δημοσιογραφικές, ότι είναι σε αγωνία ο κόσμος του Παναθηναϊκού για το τι τελικά θα γίνει με… Παϊρόζ. Μαλακίες. Κανένας οπαδός της ομάδας δεν ασχολείται με κανέναν Παϊρόζ. Και κανένα Αλαφούζο.

Εμφανίστηκε, λέει. Κι αύριο θα… εξαφανιστεί. Ούτε κι αυτό τα ξέρουν. Κι αν δεν εξαφανιστεί ο Ταϊλανδός, που δεν είναι… σίγουρο ότι εμφανίστηκε, θα την κάνει πάλι λος πούλος ο Αλαφούζος. Κι αυτή τη φορά θα αφήσει στο πόδι του αντί τον Μπίλυ Κωνσταντίνου, τον Τότη Φυλακούρη. Να κάνει διάφορα τρελά με πετεινούς.

Μην το ξεχάσω. Εμφανίστηκε, λέει, ο Παϊρόζ με τον φίλο του τον ψεύτη και τον κύριο μεγαλοεπιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη. Ώπα, ρε! Υπάρχουν ειδικοί λόγοι που δεν επιτρέπουν την εμπλοκή του Ρέστη. Ούτε κι αυτό το ξέρουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΨΟΦΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ