ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ''ΤΣΙΓΑΡΑ'' Ο ΑΠΑΧΘΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ;

 

Η απαγωγή - αρπαγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου στον Πειραιά είναι η πλέον πρόσφατη φάση μίας επικίνδυνης σχέσης η οποία φέρνει αντιμέτωπα δύο τμήματα του υποκόσμου που διεκδικούν τον έλεγχο του κυκλώματος λαθροδιακίνησης τσιγάρων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στις διεθνείς αγορές.

Ο Νίκος Μαυρίκος ο οποίος ήταν γνωστός στις πιάτσες του λιμανιού ως ο «Νικολάκης» δεν καταδικάστηκε ποτέ για λαθροδιακίνηση τσιγάρων, αν και κάποια στιγμή πριν από καιρό , είχε περάσει από τα γραφεία της Ασφάλειας «δια τα περαιτέρω». Εν τούτοις δεν ασκήθηκε ποτέ δίωξη εναντίον του ελλείψει στοιχείων. Ο «Νικολάκης» εδώ και πολλά χρόνια βρισκόταν σε διαρκή πόλεμο με τους λεγόμενους Ρωσοπόντιους, ή αλλιώς Γεωργιανούς, ή ακόμα καλύτερα, εκείνους που διεκδικούσαν τον έλεγχο της αγοράς λαθραίων τσιγάρων με επίκεντρο τα συμφέροντα του ρωσικού υποκόσμου.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας, το κύκλωμα που φέρεται να ήλεγχε ο Νίκος Μαυρίκος είχε πλοκάμια που ξεκινούσαν από τη Μαλαισία, όπου...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zoygla.gr