ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ

 

Αυτό είναι σκάνδαλο. Το σκάνδαλο των σκανδάλων. Να βγαίνει κουτσό στον αέρα το σκάνδαλο. Ότι έγινε μονάχα από μια πλευρά απάτη στην οποία όμως είχαν συμμετοχή δυο πλευρές. Δικαιολογημένα να κατηγορούνται οι ιδιώτες κομπιναδόροι και αδικαιολόγητα να μην ενοχοποιούνται οι κρατικοί υπάλληλοι. Το σκάνδαλο του σκανδάλου ω σκάνδαλω.

Παίρνανε μαϊμού φορολογική ενημερότητα οι πρόεδροι ΠΑΕ αλλά και ερασιτεχνικών σωματείων για να κάνουν μεταγραφές. Χρωστάγανε, δηλαδή, κι αντί να ξοφλάνε τα βερεσέδια τους οι προεδράρες φόρτωναν με περισσότερα χρέη τις ομαδίτσες τους. Κι αυτό που λέγεται κράτος κρατούσε το φανάρι.

Μέσα στο 2019, λέει, θα δικαστούν οι 19 πρώην πρόεδροι, μέσα σ’ αυτούς και ο τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, γιατί είχαν εξασφαλίσει πλαστή ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα. Από την Ελλάδα, όχι από την αρμόδια κρατική υπηρεσία των Σκοπίων ή της Κολομβίας, να το ξεκαθαρίσουμε.

Το αδίκημα είναι κακούργημα. Κανένας από την εφορία δεν είναι κατηγορούμενος, διότι οι εφοριακοί είναι υπεράνω του νόμου. Όπως και οι βουλευτές που μεσολάβησαν προκειμένου η ομαδάρα της περιοχής τους εξασφαλίσει τη δυνατότητα να ενισχυθεί με παίκτες.

Να πούμε και το παρακάτω. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Να έχουν να γράφουν τα ΜΜΕ και οι κυβερνώντες πολιτικοί να λένε τα σάπια, ότι κάνουν… εξυγίανση, μηδέν ανοχή στην παρανομία. Ποια θα είναι η κατάληξη; Οι περισσότεροι από τους υπόδικους θα καθαρίσουν, οι υπόλοιποι θα πέσουν στα μαλακά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ GUCCI