ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ

 

Αν δεχθεί την πρόταση της σαουδικής ομάδας ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και κάνει μια ακόμα, την ενδέκατη (!) μεταγραφή της καριέρας του, αυτό σημαίνει πως… δεν αγαπά τον ΠΑΟΚ; Και μόνο ότι μπαίνει τέτοιο ερώτημα είναι προσβλητικό.

Για όλους προσβλητικό. Τους οπαδούς και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Για τον ίδιον τον Σέρβο κυνηγό και όλους όσους ασχολούνται έτσι ή αλλοιώς με το ποδόσφαιρο.

Και όπως κακώς γράφουν, δεν υπάρχει κανένας… πόλεμος, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους Σαουδάραβες , επειδή αυτοί καλύπτουν τη ρήτρα των 10 εκ. ευρώ, με συνέπεια να μην έχει πλέον λόγο η ελληνική ΠΑΕ στη μετακίνηση του Πρίγιοβιτς. Η μεταγραφή του είναι δική του ή όχι απόφαση.

Πουλάω κι αγοράζω. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που κακώς το λένε επαγγελματικό, το σωστό είναι να το χαρακτηρίσεις επιχειρηματικό. Ο δε οπαδός είναι μέχρι τη φανέλα της ομάδας του, δεν… δικαιούται να έχει λόγο στο ποιος τη φοράει. Και να μην έχει την απαίτηση ο οπαδός να αποκτά η ΠΑΕ μόνον παίκτες που είναι… οπαδοί της.

Ούτε ως παοκτσής ήρθε ο Πρίγιοβιτς, ούτε ως παοκτσής θα φύγει, αν τελικώς φύγει. Αν, τώρα, δηλώσει κι αυτός “Αγάπησα τον ΠΑΟΚ…”, “Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ…”. τότε μάλλον θα παραμυθιάζει εκείνους τους οπαδούς που θέλουν να παραμυθιαστούν.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΚΑΝΝΕΣ ΤΩΝ FUNDS ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ