ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΤΟ... ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS

 

Έγινε, λέει, ταυτοποίηση των ενόχων στο ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου. Τους βρήκανε, λέει, τους μπράβους και για λογαριασμό ποιανού στείλανε το κοράκι στο νοσοκομείο. Και, τελικά, μια από τα ίδια και σ' αυτό το σκάνδαλο. Τίποτα. Νάθιγκ. Νίχτ. Ριεν.Νιέντε. Νιάμα. Να το πούμε και σ' άλλες γλώσσες το τίποτα.

Αμέτρητα πράγματα και μπουμπουνιστά γράφτηκαν για την υπόθεση του Τζήλου. Στείλανε κανένα στη φυλακή; Κανέναν. Βγήκε φως, καπνός λευκός, μαύρος, τίποτα.

Τα ίδια και στην περιβόητη υπόθεση Novartis. Και γαμώ τα πρωτοσέλιδα. Ότι πρώην πρωθυπουργοί είναι στο κόλπο, ότι πρώην υπουργοί τα άρπαζαν κανονικά. Δεν με εντυπωσιάζουν οι υποψίες. Μόνο απίθανο δεν μου μοιάζει να εξαγοράζεται ένας πολιτικός.

Δεν θέλω άλλα σκάνδαλα για να κάνουν το πολιτικό τους παιχνίδι τα κόμματα. Θέλω να ξεβρακώνεται οικονομικά, να του κατάσχουν την περιουσία του υπουργού που τα έπαιρνε από την Novartis. Αποδείχθηκε το έγκλημα του; Κρεμάστε τον. Μπουζουριάστε τον. Όχι αυτό το αίσχος, αυτό το σπάσιμο που μας κάνουν με τις... αποκαλύψεις... δίχως όνομα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ