ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΟ Ι.Χ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

 

Ο παιδεραστής θα τη χωθεί στον αθλητισμό. Όπως ο ομοφυλόφιλος θα κρυφθεί στο χώρο της εκκλησίας. Δεν χρειάζεται να είσαι σοφός για να τα καταλαβαίνεις αυτά. Και όσοι εντυπωσιάζονται επειδή εντοπίστηκε ένας σεξουαλικά ανώμαλος στο παπαδαριό και στον αθλητισμό επιβεβαιώνουν ότι δεν ζουν στον κόσμο της πραγματικότητας.

Ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος θα είναι ο προπονητής παιδεραστής που ξεσκεπάστηκε. Κι αυτός του κρίκετ ο ομοσπονδιακός, ήταν σεσημασμένος κωλομπαράς. Είχε καταδικαστεί. Συμπέρασμα, για να μη λέμε πολλά.

Έλεγχος. Προληπτικά μέτρα. Αυτονόητα πράγματα, δηλάδή. Όπως βάζεις συναγερμό στο αυτοκίνητο και στο σπίτι σου επειδή κυκλοφορούν κλέφτες, έτσι η πραγματικότητα σε υποχρεώνει να προστατεύεσαι απο τα επικίνδυνα στοιχεία.

Πριν απο χρόνια η κολυμβητική ομοσπονδία είχε προσλάβει σα γιατρό κάποιον που δνε είχε ουδεμία σχέση με ιατρική. Το σκάνδαλο το είχε ανακαλύψει ο 'ΦΙΛΑΘΛΟΣ” και ο απατεώνας πειεδή ήταν και ντοπαριστής, καταζητείτο. Μια αθλητική ομοσπονδία είχε προσλάβει σαν επιστήμονα κάποιον που δεν είχε κανένα πτυχίο. Πως έγινε αυτό; Δεν υπάρχουν έλεγχοι.