ΧΙΛΙΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 20.000 ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ

 

Υπάρχει η νόμιμη πορνεία, όπως και η παράνομη. Τι σημαίνει παράνομη; Αυτή που παίζει μπάλλα χωρίς να το γνωρίζει η εφορία. Ποια αστυνομία; Η αστυνομία οφείλει να δουλεύει για λογαριασμό της εφορίας.

Εκεί έφθασε το πράμα. Να φορολογούνται κανονικά οι πόρνες. Οι εργάτριες του σεξ. Όπως όλοι οι εργαζόμενοι. Η Ελλάδα, για παράδειγμα, νομιμοποίησε τις λεγόμενες ιερόδουλες, οι οποίες όμως δεν είναι περισσότερες από χίλιες. Οι παράνομες στην Ελλάδα είναι 20.000, τουλάχιστον.

Είχαμε γράψει πως πριν δυο μήνες στη Γαλλία άρχισε η συζήτηση στη Βουλή για το πρώτο στην Ιστορία της ανθρωπότητας νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει πρόστιμα χρηματικά σ’ όποιον πάει με παράνομη πεταλουδίτσα. Όχι, επειδή το κράτος θα χάσει έσοδα. Όχι, αυτό.

Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του προέδρου Ωλάντ το έφερε το νομοσχέδιο. Σοσιαλιστικά το βλέπουν το έργο. Ανθρωπιστικά. Ότι, δηλαδή, ο άνδρας που πάει με παράνομη, την εκμεταλλεύεται. Συμμετέχει, δηλαδή, στον εξαναγκασμό του κοριτσιού να γίνει πόρνη από την ανάγκη της την οικονομική.

Θα επανέλθω, διότι στην Γαλλία γίνεται της δεδηλωμένης γι’ αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε επίσης:

Παράνομοι οι πελάτες του πληρωμένου έρωτα