ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

 

Η τρομοκρατική οργάνωση τάδε που σκότωσε δυο μέλη της Χρυσής Αυγής ανέφερε στην προκήρυξή της ότι είναι ένοχος και ο ψηφοφόρος του εν λόγω κόμματος. Όχι απλά υπεύθυνος, αλλά ένοχος, δηλαδή άξιος τιμωρίας. Και σας προειδοποιούμε ότι θα την πληρώσουν κι όσοι αβαντάρετε με οποιονδήποτε τρόπο την Χρυσή Αυγή.

Η κυβέρνηση των σοσιαλιστών στη Γαλλία έφερε σήμερα νομοσχέδιο στη Βουλή με σκοπό να καταργήσει την πορνεία. Χωρίς να διώκει τις πόρνες, τις παράνομες πόρνες, αλλά να τιμωρεί τους πελάτες του αγοραίου σεξ.

Όποιος συλλαμβάνεται να αγοράζει πληρωμένο σεξ, σε πρώτη φάση θα... πληρώνει 1.500 ευρώ πρόστιμο. Σε δεύτερη φάση θα παρακολουθεί σεμινάριο για να ευαισθητοποιηθεί σχετικά με το συγκεκριμένο κοινωνικό ζήτημα.

Μετανάστριες, φουκαριάρες, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, υποχρεώνονται να πέσουν στην πορνεία. Άρα, αυτοί που πάνε μαζύ τους τις εκμεταλλεύονται, άρα συμβάλλουν στην πορνεία. Όλα τα κόμματα στη Γαλλία θα το ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Επειδή, όμως, το σεξ δεν πεθαίνει ποτέ, άρα ούτε και η πορνεία, η δουλειά θα συνεχιστεί κανονικά. Και επειδή θα λαμβάνονται μέτρα ασφαλείας, οι πόρνες θα γίνουν θύματα νταβατζήδων.

Διαβάστε επίσης:

Χίλιες νόμιμες πόρνες στην Ελλάδα, 20.000 παράνομες