ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ

 

Πήρε άδεια ο Χριστόδουλος και εξαφανίστηκε. Αυτό έγινε. Και λένε ότι δραπέτευσε. Φοβερά πράγματα. Δεν ξέρουν ελληνικά. Το χειρώτερο δεν ξέρουν τι σημαίνει η κάθε λέξη, όχι απλά δεν γνωρίζουν ορθογραφία και συντακτικό.

Εγώ αυτό έχω να σημειώσω, κατ’ αρχήν. Ότι μιλάμε τη γλώσσα μας χωρίς να την γνωρίζουμε. Και μετά θα πω ότι αυτό που έκανε ο τρομοκράτης της 17 Νοέμβρη είναι ανανδρία. Το αρσενικό θα ήταν να δραπέτευε, αν το είχε αποφασίσει. Όχι να εκμεταλλευθεί την άδεια να πάει σπίτι του που του παραχωρούσε το σύστημα.

Με την ευκαιρία της «απόδρασης» του μεγαλύτερου αδελφού Ξηρού να αποκαλύψω ένα ευτράπελο. Ο Χριστόδουλος Ξηρός μπήκε στην οργάνωση και αμέσως έλαβε μέρος σε δολοφονίες.

Κάποια στιγμή, όμως, επειδή είχε βαρύνει, φορτώθηκε πολλά κιλά, ο αρχηγός, ο Γιωτόπουλος του λέει: «Με τέτοιες πατσές δεν μπορείς να δίνεις το καλό επαναστατικό παράδειγμα. Έπειτα χρειάζεται να αδυνατίσεις προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των αποστολών της οργάνωσης…». Και τον «συνταξιοδότησε» πρόωρα.

Κανένα πρόβλημα. Η οικογένεια του ιερέα Ξηρού, πατέρα 11 παιδιών, εκπροσωπείτο στη 17 Νοέμβρη από τον Βασίλη και τον αγιογράφο Σάββα.

Διαβάστε ακόμα:

Νούμερα, γραφικοί τύποι οι τρομοκράτες της 17Ν