ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

 

Να βγει ο εκπρόσωπος των ταξιτζήδων και να τα βάλει με τους ομοφυλόφιλους, το καταλαβαίνω. Όπως κάποιος που εκπροσωπεί τους φουρνάρηδες, τους μαραγκούς, τους εκπαιδευτικούς, τους τυπογράφους. Να καταγγέλλει κάποιον που δηλώνει gay ένας ιερέας, ε, αυτό είναι ο ορισμός της υποκρισίας.

Για σιγά, ρε μπάρμπα. Δεν το γνωρίζεις, ότι σε καμμία άλλη κοινωνική ομάδα δεν θα βρεις περισσότερους «τοιούτους», όπως έτσι χαρακτηρίζει τους gay ο μητροπολίτης Προικονήσου Ιωσήφ, όσο στους ρασοφόρους;

«Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς» είπε ο μητροπολίτης επειδή ο Βαλιανάτος ενώ είναι gay ζητάει τη ψήφο των Αθηναίων. Τι λέει ο παπάς; Εγώ θα σου πω. Ότι η θρησκεία είναι της πλάκας ιστορία. Αυτό λέει.

Όταν, δηλαδή, η θρησκεία είναι εναντίον της ομοφυλοφιλίας και ο κόσμος έχει ηθικά ξετσιπωθεί, και οι ιερείς δεν συγκρατούν τις ομοφυλοφιλικές τους ορμές, τότε υπάρχει πρόβλημα. Τότε η θρησκεία δεν λειτουργεί αποτελεσματικά.

Ανέβηκε στον άμβωνα ο κύριος Ιωσήφ και είπε για τον Βαλιανάτο: «Ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος προβάλλοντας το ακατανόμαστο πάθος του. Το συνάφι των τοιούτων..., ψηφίστε μας γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή, είμαστε συνοδοί ή, είμαστε φορείς του aids. Πλήρης ξετσιπωσιά».

Διαβάστε ακόμα:

Το ράσο κρύβει τον gay