ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ ΤΖΑΚΥ

 

Μητρομάνα η Τζάκυ ΚένεντυΩνάση. Και σε ποιον δεν την είχε πέσει η κυρία, όσο ήταν σύζυγος του προέδρου των ΗΠΑ. Για τους κουλτουριάρηδες είναι νυμφομανής, κάποιοι της πολύ προχωρημένης αργκώ θα την πουν πηγαδομούνα, πηδιόλα, απάχισσα, καλτάκα.

Από μέρα σε μέρα θα κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που πριν να αρχίσει να πουλιέται έχει κάνει το μπαμ. Η Jacqeline Kennedy – Onaccis ήταν τόσο παθιασμένη, τόσο πεινασμένη για σεξ, που για να καταπολεμήσει τη μοναξιά της και την απογοήτευση επειδή ο άνδρας της την παραμελούσε και πήγαινε μ’ άλλες, η ίδια οργίαζε πολύ περισσότερο. Ξεσκιζότανε.

Έκανε έρωτα η πρώτη κυρία της Αμερικής με τα αδέλφια του άντρα της, τους γερουσιαστές Μπομπ και Τεντ Κένεντυ. Την έπεφτε στα ίσα σ’ όποιον γουστάρει. «Θες να περάσουμε μαζύ τη νύχτα;».

Πώλ Νιούμαν, Φρανκ Σινάτρα, Γκρέγκορυ Πεκ, Μάρλον Μπράντο, Ουϊλιαμ Χόλντεν, Ουώρεν Μπήτυ και Πήτερ Λώφορντ, γαμπρός των Κένεντυ από τους ηθοποιούς που πέρασαν στο κρεββάτι της. Και ένα σωρό άλλοι, μέσα και ο διάσημος καρδιοχειρουργός Κριστιάν Μπάρναντ.

Ποιος θα έλεγε «όχι» στη πιο διάσημη γυναίκα της εποχής της. Βουρλισμένη, κικαρού όπως λένε κάποιοι του σκληρού πεζοδρομίου την αντροκυνηγιάρα. Αυτά για την χλεμπονιάρα Τζάκυ Ωνάση.

Διαβάστε ακόμα:

Η Μαίρυλιν και η πτώση ενός μύθου