ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΑΙΜΟΜΙΚΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ

 

Παγκόσμια φρίκη όταν έγινε γνωστό το αποτρόπαιο έγκλημα διαρκείας. Ένας 73χρονος, Γιόζεφ Φρίτσλ στο όνομα, Αυστριακός, είχε φυλακίσει για 24 χρόνια την κόρη του και κάθε βράδυ έκανε τη δουλειά μαζύ της. Ανατρίχιασε το σύμπαν με το κτήνος που είχε μετατρέψει σε μπουντρούμι το υπόγειο του σπιτιού του, εκεί όπου πλέον ζούσε η κόρη του με την οποία είχε κάνει 5-6 παιδιά. Συνέβη πριν έξι χρόνια.

Είναι σίγουρο ότι στην Αυστρία θα βρει τους περισσότερους αιμομίκτες. Πατέρες που την πέφτουν στις θυγατέρες τους. Το τελευταίο και τρομερό πάλι από Αυστρία. Τρομερό επειδή φαίνεται ότι η κοινωνία, η δικαιοσύνη σ’ αυτή τη χώρα έχει «προσαρμοστεί» στο έγκλημα της αιμομιξίας.

Ένας πατέρας βίασε 1.370 φορές την ανήλικη κόρη του και καταδικάστηκε σε επταετή κάθειρξη. Έκανα το σχετικό υπολογισμό και το αποτέλεσμα είναι ότι ο εν λόγω τιμωρήθηκε με 1,86 ημέρες, δηλαδή λιγώτερο από δυο μέρες, για κάθε φορά που πλησίαζε σεξουαλικά την απόγονή του.

Παρακάτω. Αυτό σημαίνει ότι εάν εν λόγω βίαζε την κόρη του στα 20 ή, στα 25 της χρόνια, τότε η ποινή του θα ήταν μικρότερη. Όπως αν στρίμωχνε την ανηψιά του ή, μια γειτονοπούλα, όχι συγγενή πρώτου βαθμού. Επιεικείς οι Αυστριακοί.

Διαβάστε ακόμα:

Δημόσιος υπάλληλος είναι σήμερα ο βασιληάς