ΤΑ 1.500 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΟΣΠΕΡΜΑΤΟΥ

 

Στο μέμπερς κλαμπ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Οι επώνυμοι Έλληνες που από τις πολυθρονάρες  παρακολουθούν τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός έχουν εντυπωσιαστεί από την πολυτέλεια, την άνεση. Στην πλάτη τους ένας μπουφές με μεζέδες, γλυκά, παγωτά, ποτά. Οι σερβιτόροι αλλά και κάθε υπάλληλος στο συγκεκριμένο χώρο με συμπεριφορά εργαζόμενου σε ξενοδοχείο επτά αστέρων.

Σ' ένα κάθισμα ο βασιληάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Όταν έγινε το 1-0 ο εραστής σηκώθηκε από τη θέση του. Ποια τουαλέτα; Την κοπάνησε, όχι για κατούρημα, ο δικός σου και μην τον είδατε. “Γιατί έφυγε;” ρώτησε ένας Έλληνας που βρισκόταν παρέα με Ντι Στέφανο, Χέντο κι άλλους παράγοντες της βασίλισσας. Οι Ισπανοί αντάλλαξαν πονηρά βλέμματα. “Πάει να πηδήξει ο μεγαλειότατος” έδωσε τελικά κάποιος την εξήγηση γιατί δραπέτευσε ο Χουάν Κάρλος από το γήπεδο.

Κοινό μυστικό ότι ο βασιληάς της Ισπανίας έχει αδυναμία στο φουστάνι. Ένα βιβλίο που θα κυκλοφορήσει δίνει τον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί ο γαλαζοσπέρματος. Να το πούμε κι αυτό. Οι βασιλείς δεν είναι μόνον γαλαζοαίματοι, με αίμα γαλάζιο, αλλά και με σπέρμα χρώματος γαλάζιο.

Παρακάτω. Με 1.500 γυναίκες πήγε ο Χουάν Κάρλος υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου “Ο εξευτελισμός”, της βασίλισσας Σοφίας, βέβαια, την οποία ο σύζυγός της εδώ και 35 χρόνια δεν έχει πλησιάσει σεξουαλικά. Να σημειώσω ότι όλα αυτά δεν εντυπωσιάζουν στην Ισπανία διότι γνωρίζουν τη σεξομανία του βασιληά τους.

Ωραίος άνδρας ο Χουάν Κάρλος. Φάτσα καλλιτεχνική, μποέμικη νεανική, ίδιος ζεν πρεμιέ του σινεμά, σπαστό μαλλί, γλυκά χαρακτηριστικά, γοητευτικός. Και την έπεφτε στα ίσα. Γιατί να χάνει χρόνο; Μεγάλο ατού ότι είναι ο βασιληάς. Ποια γυναίκα θα έλεγε “όχι”; Και μόνο ότι την φλέρταρε, ότι το έκανε με τον βασιληά θα ανέβαζε διαχρονικά την αυτοπεποίθησή της ότι αρέσει.

Το πιο εύκολο για τον Χουάν Κάρλος ότι ρίχτηκε και στην μακαρίτισσα Νταϊάνα. Από τη μία συνοδευόταν από τον νερόβραστο σύζυγό της Κάρολο της Αγγλίας που σκεπτόταν μονάχα την μουρόχαβλη Καμίλα Πάρκερ, την αιώνια γκόμενά του, και από την άλλη την έβλεπε σα θεά ο κούκλος Χουάν Κάρλος.

Για την Ιστορία αναφέρω ότι σ' εκείνο το ματς η Ρεάλ κέρδισε 3-0 τον Παναθηναϊκό επί Φιλιππίδη και προπονητή τον αξέχαστο Γιάννη Κυράστα. Ποια Ρεάλ; Όσα γκολ και να βάλει στο τσάμπιονς ληγκ δεν θα φθάνει τα 1.500 του Χουάν Κάρλος.

Διαβάστε ακόμα:

Στο κρεββάτι δεν έπιανε μία