Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΤΗΣ

 

Ξενέρωτη, λένε, ότι είναι η Άγκελα Μέρκελ. Νερόβραστη. Αντιπαθητική. Κρυόπλαστη. Ποιος να την πλησιάσει ερωτικά, σεξουαλικά. Μια άλλη, ακόμα και στην ηλικία της, σήμερα έχει τα γενέθλια της, γίνεται 62, είναι ικανή να τραβήξει την προσοχή ενός αρσενικού. Δεν μπορώ να φανταστώ, σου λέει ο άλλος, ότι θα φλερτάριζα αυτόν τον όρθιο καταψύχτη. Τι λέτε, ρε;

Έχετε τρελαθεί. Επειδή στη Βουλή, σε κάποιες χώρες μπήκαν και πουτάνες δηλωμένες, λεσβίες ομολογημένες, τραβεστί, τέλος πάντων γυναίκες ακραίες, προκλητικές, με τα βυζιά έξω, με τακούνια-στιλέτο και κυκλοφορούν στην πολιτική λες και να βολτάρουν σε πασαρέλα, απαξιώνετε μία Μέρκελ. Μια πολιτικό. Αρχηγό κράτους, του ισχυρώτερου σήμερα στην Ευρώπη.

Το τελευταίο που σκέπτεται, όχι σήμερα, εδώ και χρόνια η Γερμανίδα καγκελάριος, είναι το σεξ. Το χρώμα του έρωτα. Τους αναστεναγμούς στο κρεβάτι. Κυβερνάει την Γερμανία κι αυτό την γεμίζει τόσο που έχει ξεχάσει ότι κουβαλάει ακόμα το αιδοίο της και την κλειτορίδα της.

Όχι, δεν είναι τσαχπίνα η Άγκελα Μέρκελ, δεν αλλάζει με τίποτα το στυλ της ενδυματολογικά, μιλάει με φωνή λατέρνας, όμως παραμένει σεβαστή. Αυτό την ενδιαφέρει ως εξουσιαστης πολιτικός, να είναι σεβαστή, όχι γκομενική.

Διαβάστε ακόμα:

Ο σχεδιαστής μόδας των σταρ