ΕΝΑ ΠΟΥΛΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΠΛΩΣΕ ΦΤΕΡΑ

 

Καμμία έκπληξη ότι βρέθηκε νεκρή, μέσα στο αυτοκίνητό της, με χάπια διάφορα πεταμένα επάνω της, δίπλα της, η αδελφή της διάσημης χολυγουντιανής ηθοποιού Ντρου Μπάρυμορ. Μια κουβέντα και αρκεί. Η δύναμη δεν είναι το άτομο, ούτε το κράτος. Η πιο μεγάλη δύναμη του ανθρώπου είναι η οικογένεια. Αυτό είναι το στήριγμα.

Όταν έχει σακατευθεί η οικογένεια, τότε προβλήματα θα παροουσιάσει και η κοινωνία με τα χαμένα πρόβατα που εύκολα θα χάσουν το δρόμο τους. Μετά τον πόλεμο, αυτόν που τον λένε παγκόσμιο, η οικογένεια δέχθηκε επιθέση απίστευτη, με συνέπεια να τρίζουν τα θεμέλιά της, να αδυνατίζει το οικοδόμημά της.

Τραγικός θάνατος. Σα δαρμένο σκυλί, σαν κάποια άγνωστη, χωρίς όνομα, πουλί που χωρίς να δεχθεί πυροβολισμό κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν στον αέρα δίπλωσε τα φτερά του. Και κατέπεσε σε μία έρημη περιοχή. Έτσι και η 48χρονη κόρη του Τζων Ντρου Μπάρυμορ, η Τζέσικα, όχι από την ίδια μάνα, όπως η ετεροθαλής αδελφή της, πέθανε ξεχασμένη και από τον ίδιο τον εαυτό της.

Και η ηθοποιός, από τα 13 της είχε ξεκινήσει τα ναρκωτικά και μια ζωή αλητείας και κραιπάλης. Επειδή ήταν κόρη πρωτοσέλιδης και διαλυμένης οικογένειας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αυνανισμός γίνεται πια και δημόσια