ΤΟ ΑΚΟΜΨΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΚΟΚΚΑΛΗ

Πηγή: Intime
 

Έγινε ο σούπερ ντούπερ τζετ γάμος του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη το περασμένο Σάββατο στις Σπέτσες, κοσμικό γεγονός που το τίμησαν πολύ γνωστά ονόματα επιχειρηματιών και εφοπλιστών. Σίγουρα ήταν σαν event ο πιο εντυπωσιακός γάμος. Μου έκανε εντύπωση η αρνητική αντίδραση κάποιων κατοίκων του νησιού.

Γιατί οι διοργανωτές της τελετής και της δεξίωσης έκαναν τούτο και το άλλο και ό, τι άλλο είχε προγραμματιστεί. Περίεργο δεν είναι; Τι το καλύτερο για ένα νησί που ζει πλέον από τον τουρισμό να επιλέγεται για γάμους, για βαπτίσια, για ό, τι άλλο, από τους ματσωμένους.

Δεν λέω ότι επειδή αφήνουν λεφτά στο νησί, οι όποιοι να κάνουν ό, τι γουστάρουν. Όχι, βέβαια. Θα μπορούσε, όμως, να συμφωνηθεί πριν από το γάμο κάτι που δεν άρεσε, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ενόχληση ηχητική, περιβαλλοντολογική, οτιδήποτε. Για ποιο λόγο να υπήρχε διαφωνία από πλευράς διοργανωτών;

Το άσχημο, το άκομψο είναι αφού τελείωσε το πανηγύρι, κάποιοι έδωσαν την εικόνα ότι οι δύο οικογένειες, της νύφης και του γαμπρού, “κατέλαβαν” το νησί. Και να σκεφθεί κανείς ότι η οικογένεια της νύφης έχει σχέση και ρίζες με τις Σπέτσες, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αγοράσει μεγάλες εκτάσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η καλύτερη γκαρσόνα!