Η ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥ GAY

 

Σεισμός, είπανε. Η πιο μεγάλη ανατροπή. Το Βατικανό, για πρώτη φορά, λέω εγώ, στην Ιστορία των θρησκειών ανοίγει τις αγκάλες του καθολικισμού στους ομοφυλόφιλους. Ιστορικό, όχι απλά αξιοσημείωτο βήμα. Μία ακόμα νίκη του κινήματος των gay, που τα τελευταία χρόνια έχουν επιβάλλει τη θέση τους στην κοινωνία με κάθε τρόπο. Ήρθε η ώρα να γίνουν αποδεκτοί, με τιμές και στοργή, και από το παπαδαριό.

Να τους αγκαλιάσουμε τους ομοφυλόφιλους. Να τους καλωσορίσουμε διότι πρόκειται για άτομα με ικανότητες και χαρίσματα που μπορούν να βοηθήσουν στις χριστιανικές κοινότητες. Είμαστε έτοιμοι να τους δεχθούμε, όμως; Αυτό είναι το ζήτημα, όπως τέθηκε στους καρδινάλιους, οι οποίοι βέβαια δεν πρόκεται να αποφασίσουν εδώ και τώρα. Αυτές οι δουλειές γίνονται σιγά-σιγά. Με το χρόνο τους. Θέλει κωλομπάρεμα η δουλειά, όχι μπαμ και κάτω.

Ο παπάς εκπροσωπεί αιώνια εξουσία, άρα δεν το ρισκάρει. Πάει με το πνεύμα των καιρών, όμως όταν έχουν ωριμάσει τα πράγματα. Όχι στο ξαφνικό, όχι στην ψύχρα. Για αιώνες, δηλαδή και πριν τον χριστιανισμό, τα ιερατεία ήταν πάντα εναντίον της ομοφυλοφιλίας. Γιατί; Επειδή η θρησκευτική εξουσία στηρίζεται στην καταδίκη του απαγορευμένου, του ανήθικου, και αφού τα δόγματα, όλα τα δόγματα, παραμύθι φούρναρης παίζουν μπάλλα στο όνομα του Θεού, πήγαιναν πάσο τον χοντρό λαό, δηλαδή το συντηρητισμό, είχαν χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία σαν αμαρτία άξια για την κόλαση.

Όπως π.χ. με τον αυνανισμό. Ήταν αντιχριστιανικός! Όταν πια η επιστήμη υποστήριξε ότι οι έφηβοι επιβάλλεται να προσφεύγουν στην αυτοϊκανοποίηση, οι άγιοι πατέρες έκαναν το κορόιδο. Ποιος να τολμήσει σήμερα να καταδικάσει τον αυνανισμό, θα θεωρηθεί ξεπερασμένος.

Έτσι και με τους gay. Μετά τις κοινωνικές και πολιτικές κατακτήσεις τους οι Εκκλησίες, για να μην απομονωθούν, θα ευλογήσουν και την ομοφυλοφιλία. Σιγά-σιγά. Θα χρειαστούν κάποιες δεκαετίες ακόμα μέχρι οι πιστοί, που για αιώνες έτρωγαν άλλο σανό, να ετοιμαστούν κι αυτοί να αποδεχθούν την αποδοχή της θρησκείας στην έως χθες καταραμένη πουστία.

Κι έτσι να απελευθερωθούν οι ρασοφόροι παιδεραστές και οι ομοφυλόφιλοι, που αποτελούν τη συντριπτική πλειοψηφία στους λεγόμενους ιερωμένους.

Διαβάστε ακόμα:

Το ράσο κρύβει τον gay