ΑΝ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΝΑΜΕ

 

“Όποια γυναίκα σκοτώσει έναν πούστη, θα πάει στον Παράδεισο”. Εκεί φθάσαμε. Να λέει ο καθένας ό, τι θέλει. Και η άποψή του, δηλαδή η παλαβομάρα του, η μαλακία του, η ανωμαλία του, να δημοσιεύεται. Και ο αφελής να ψάχνεται, μήπως ο κολλημένος, ο φανατικός έχει δίκαιο. Εκεί φθάσαμε.

Ένας αγιορίτης μοναχός είπε την κουβέντα. “Όποια γυναίκα σκοτώσει έναν πούστη, θα πάει στον Παράδεισο”. Άνθρωπος του Θεού είναι, 55 χρόνια στο Άγιον Όρος και ξέρει τι λέει. Και απόρησαν μερικοί αν πράγματι είναι τόσα πολλά χρόνια εκεί επάνω.

Ο αποδυτηριάκιας έχει συναντήσει στον Άγιον Όρος μοναχούς που βρίσκονται εκεί από 10 και 12 χρονών. Ο εν λόγω, στο video που κυκλοφορεί, είναι σίγουρος ότι η Ελλάδα θα ζήσει, παρά το κυνήγι των Εβραίων, διότι έχει την ευλογία του Θεού. Και τι προτείνει ο παπούλης: Ψηφίστε Χρυσή Αυγή. Και μετανοείτε. Αυτό είναι, σου λέει.

Θα σωθούμε με μετάνοια. Τον κόσμο τον κυβερνάνε οι εχθροί του Χριστού. Οι πούστηδες. Και ότι ο Θεός δεν φταίει για τις κακές κυβερνήσεις, διότι τι δουλειά έχει ο μπάρμπας με τις εκλογές. Αυτά λέει ο μοναχός. Ότι ο Θεός δεν ψηφίζει, οι άνθρωποι ψηφίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα καθαρίσει η μπουγάδα