ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

 

Στο Δομοκό, λέει, θα μεταφέρουν τους φυλακισμένους της τρομοκρατίας, μέσα σ' αυτούς και τους κυρίους της 17 Νοέμβρη. Πριν πω οτιδήποτε απαραίτητο είναι το εξής. Η ελληνική, η μονάχα με Έλληνες μέλη τρομοκρατική οργάνωση “17 Νοέμβρη” είναι η Νο1 στον κόσμο. Ό, τι λέω.

Δεν έχει ξαναγίνει στο σύμπαν της διεθνούς τρομοκρατίας. Ούτε ένας πιστολέρο της 17Ν δεν είχε συλληφθεί για 27 χρόνια. Παγκόσμιο ρεκόρ! Όταν, μάλιστα, η εν λόγω συμμορία είχε δράση συνεχή με στόχους δύσκολους, δολοφονίες γκραν σουξέ επώνυμων, ανατινάξεις κτιρίων, μπούκες σε αστυνομικά τμήματα κ.α. Καμμία άλλη τρομοκρατική οργάνωση δεν προκάλεσε το “ενδιαφέρον” ξένων μυστικών υπηρεσιών από Μοσάντ και KGB. Όπως το λέω.

Και προέκυψε η ξευτύλα. Αν είναι δυνατόν! Σύντροφοι, που τους έδενε ο αγώνας τους, η ιδεολογία τους, μέχρι που έφθασαν να δολοφονούν κόσμο, μέσα στον Κορυδαλλό έβγαλαν τον κατινισμό τους. Όχι, ρε! Κι όμως έγινε. Ο ένας να μη θέλει τον άλλον, να υπάρχουν καρφώματα, έστω να θεωρεί κάποιος ότι ένας άλλος πρόδωσε, το ίδιο είναι.

Το χειρώτερο; Ο Κουφοντίνας να μη θέλει να βλέπει μπροστά του τον Γιωτόπουλο. Μιλάμε για ποιους; Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ήταν ο αρχηγός. Λάθος! Η τρομοκρατική οργάνωση δεν είναι κόμμα, δεν έχει αρχηγό. Ο Γιωτόπουλος είναι ο ιδρυτής της 17Ν. Όταν αργότερα μπήκε στη συμμορία ο Κουφοντίνας, λόγω προσόντων, ανέλαβε τα περισσότερα καθήκοντα. Ήταν ο ταμίας, αυτός που είχε και τον οπλισμό, που ανελάμβανε και δολοφονίες.

Στην πορεία ο Δημήτρης Κουφοντίνας, η Μητσάρα, εξελίχθηκε στον Νο1 της οργάνωσης. Και επειδή ο Μητσάρας είναι και πολύ διαβασμένος, και πολύ ιδεολόγος, και εντελώς αμετανόητος, χαίρει της απόλυτης και υψηλής εκτιμήσεως στον κόσμο της τρομοκρατίας.

Ναι, υπάρχει στην Ελλάδα “κίνημα” τρομοκρατίας. Κάποιοι, σε κάθε ηλικία, που είναι υπέρ της ένοπλης βίας, άλλο ότι λίγοι, ελάχιστοι απ' αυτούς θα τολμούσαν να στρατολογηθούν σε μία οργάνωση π.χ. Επαναστατικός Αγώνας, Λαϊκός Στρατός, Πυρήνες της Φωτιάς. Για όλους αυτούς ο Κουφοντίνας είναι το υπόδειγμα του ασυμβίβαστου τρομοκράτη. Του γνήσιου λαϊκού αγωνιστή.

Διαβάστε ακόμα:

Τον συντήρησαν μέχρι να τον κλείσουν