ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ, ΕΓΙΝΕ ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ!

 

Ολα έγιναν όχι σε κάποια βίλα των βορείων προαστίων ούτε σε κάποιο καταγώγιο του κέντρου της Αθήνας. Αλλά στην έκτη, τη λεγόμενη και vip πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Εκεί λοιπόν είχε στηθεί μία φοβερή εγκληματική οργάνωση, ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα εκβιαστών και μπράβων σε συνεργασία με έξι σωφρονιστικούς υπαλλήλους, με καταδικασμένους ως τρομοκράτες, και με συμμετοχή μεταξύ άλλων και του Άκη Τσοχατζόπουλου που στη δικογραφία φωτογραφίζεται ως πρώην υπουργός καταδικασμένος για μίζες. Όλα τα είχε ο μπαξές του Κορυδαλλού.

Εκτός του Τσοχατζόπουλου και των έξι σωφρονιστικών, στο κύκλωμα συμμετέχουν επίσης πρώην μεγαλοστέλεχος που προφυλακίστηκε επίσης για μίζες, ένας μεγαλοδικηγόρος (για συνέργεια σε δωροδοκία), ένας καταζητούμενος ως συνεργός του Μαζιώτη σε ληστεία, συγγενείς και φίλοι των προφυλακισμένων, μια νεαρή δικηγόρος και ο απότακτος ΕΚΑΜμίτης που συνελήφθη ως συνεργός του Ξηρού.

Σκοπός της οργάνωσης ήταν να τοποθετεί βόμβες κατά παραγγελία, είτε για ποινικούς είτε για τρομοκράτες. Η εμπλοκή του πρώην υπουργού φαίνεται πως αφορά στην εκβίαση (με κάθε τρόπο, πιθανόν με τοποθέτηση βομβών σε συγγενικά του πρόσωπα) κρατούμενου πρώην στενού συνεργάτη του, για τον οποίο θεωρεί πως «του έφαγε λεφτά». Μάλιστα φέρεται να αναφέρεται η φράση «έχει πεντακόσια εκατομμύρια σε χρυσό στην Ελβετία».

Διαβάστε ακόμα:

Υμνος στον άνδρα με συνείδηση αποστολής