Ο ΑΔΩΝΙΣ ΜΗΝΥΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Νέο μέτωπο άνοιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτή τη φορά με τους φύσει και θέσει συμμάχους του. Τους αστυνομικούς. Η κόντρα ξεκίνησε όταν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας, κατήγγειλε στον αρχηγό της αστυνομίας ότι ο βουλευτής κατά την ιδιωτική επίσκεψη του στον Παρνασσό, ζήτησε επιπλέον αστυνομική προστασία.

«Όντως πήγαμε με την σύζυγό μου Ευγενία Μανωλίδου στον Παρνασσό, αλλά σίγουρα δεν πήγαμε για σκι και σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιήσαμε αστυνομικούς», απάντησε ο πρώην υπουργός. Όπως διευκρίνισε, το μόνο που έκανε «...ως έχω υποχρέωση κατόπιν οδηγιών της αντιτρομοκρατικής, ενημέρωσα εγγράφως το τοπικό αστυνομικό τμήμα για την εκεί παρουσία μου».

Ο Αδωνις Γεωργιάδης καλεί την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας να του ζητήσει «δημοσίως συγνώμη», αλλιώς θα ζητήσει αποζημίωση για ηθική βλάβη και με το ποσό αυτό θα ενισχύσει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε επιστολή της, προς τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας υποστηρίζει ότι κατά την παραμονή του πρώην υπουργού σε resort της Φωκίδας, χρησιμοποιήθηκαν επιπλέον άντρες των τοπικών αστυνομικών τμημάτων για την ασφάλειά του.

Κι αυτό, όπως αναφέρει, καταστρατήγησε τον κανονισμό λειτουργίας των μονάδων αστυνόμευσης και έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των συναδέλφων τους που διατάχθηκαν και εκτέλεσαν μόνοι τους υπηρεσία σε περιοχή που μέχρι πρότινος ήταν ορμητήριο κακοποιών.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσες φορές έπεσε χιόνι στην Αθήνα σε 112 χρόνια