ΝΤΡΙΜΠΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ GAY

 

Οι ομοφυλόφιλοι έχουν δικαίωμα στο γάμο, αλλά και να αποκτήσουν παιδιά, να τα γεννήσουν οι ίδιοι με παρένθετη μητέρα ή, να τα υιοθετήσουν. Αυτά αναφέρονται στα κιτάπια του Σύριζα, από τότε που ιδρύθηκε το κόμμα που σήμερα κυβερνάει. Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι σύντομα, όχι πότε ακριβώς, θα τροποποιηθεί το Σύμφωνο Συμβίωσης, ώστε να καλύπτει και τα ομόφυλα ζευγάρια, δύο άνδρες, δύο γυναίκες.

Υπ' όψιν ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα αποκλείονταν δύο άνδρες ή, δύο γυναίκες που συζούσαν, που ήταν ερωτικό ζευγάρι από το Σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Με συνέπεια να καταδικάζεται η χώρα μας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Τι είναι αυτό που απασχολεί τους ενδιαφερόμενους; Ότι δεν είναι νόμιμο ζευγάρι. Ότι δεν μπορούν να ρυθμίσουν τις περουσιακές τους σχέσεις. Ότι αν χωρίσουν ο ένας δεν δικαιούται διατροφή από τον άλλον. Ότι ο ένας δεν μπορεί να ασφαλίσει τον άλλον, όπως ένας άνδρας μια γυναίκα.

Όλα αυτά οι ομοφυλόφιλοι, κι όχι μόνον αυτοί, τα θεωρούν στοιχειώδη και αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα και τα αρνείται το ελληνικό κράτος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση δεν προβλέπεται να προχωρήσει στη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων, σύμφωνα με τις διακηρύξεις του Σύριζα. Απλά θα προσαρμοστεί στην υπόχρέωση της Ελλάδος να συμμορφωθεί όσο αφορά το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί τόσος θόρυβος για τις αποκλειστικές