Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ένας άλλος στη θέση του Προκόπη Παυλόπουλου θα είχε παρέμβει. Αφού δεν το έκανε τότε που έπρεπε, θα μπορούσε να το κάνει τώρα. Ή μήπως δεν πήρε είδηση ότι ο Κασιδιάρης έλαβε άφεση αμαρτιών για τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη στο στούντιο του Αντένα;

Το έζησε το περιστατικό και λόγω της απάθειας που έδειξε, θα μπορούσα να υποθέσω ότι το κατέγραψε ανεξίτηλα και στη μνήμη και στη συνείδηση του. Άρα έχει άποψη. Συμφωνεί, λοιπόν, με την αθώωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής;΄ Αν ναι, να το πεί για να μην βάλλεται η Δικαιοσύνη...

Έχει δώσει όρκο να τηρεί το Σύνταγμα και τους νόμους. Αν δεν συμφωνεί με την απόφαση, πάλι να το πει. Να το πεί έργω και λόγω. Και σαν απλός μάρτυρας του περιστατικού, και σαν επιστήμων. Που γνωρίζει, όπως όλοι οι πρωτοετείς φοιτητές του, ότι πλήθος δικαστικών αποφάσεων επικυρώνουν τον κανόνα ότι δεν νοείται απλή σωματική βλάβη για χτύπημα στο κεφάλι.

Δυστυχώς αυτή ήταν η αιτιολογία για την αθώωση Κασιδιάρη, που επικαλέστηκαν οι δικαστές για να διαψεύσουν ό,τι έδειξαν οι κάμερες. Τον Χρυσαυγίτη να ρίχνει με μανία μπουνιές και με τα δυο του χέρια. Δεν γλίστρησε, κύριε πρόεδρε, όπως υποστήριξε ο εισαγγελέας.

Αν γλίστρησε κάποιος, αυτός είναι η Δικαιοσύνη, που δεν πρέπει να στέλνει λάθος μηνύματα ειδικά αυτή την εποχή. Κι αν η Δικαιοσύνη δεν κινηθεί από μόνη της για να επανορθώσει,θα πρέπει να το πράξει κάποια... ανώτερη δύναμη. Ο Προκόπης Παυλόπουλος και λόγω φύσης και λόγω θέσης έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος και γιατί ήθελε να σκοτώσει τον Ξηρό