ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΡΝΗ

 

Μία κυρία, πόρνη στο επάγγελμα, βγήκε στον αέρα και ισχυρίστηκε τι συνέβη σε μια πληρωτική συνάντησή της με τον Αμερικάνο ολυμπιονίκη της κολύμβησης Μάικλ Φελπς. Βρέθηκαν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης λίγο μετά τον αρραβώνα του παιδαρά και ασχημάντρα με την Μις Καλιφόρνια.

Η κυρία επαγγελματίας, λοιπόν, με σούπερ size βυζιά είπε ότι ο Michael Phelps, που της έδωσε περισσότερα από την αμοιβή της, συγκεκριμένα 900 δολάρια, της ζήτησε να τον ουρήσει. Κι αυτός εμφανίστηκε γυμνός μπροστά της με γυναικείο εσώρουχο.

Γιατί τον ξευτυλίζει η πουτάνα τον ολυμπιονίκη; Κάποιος λόγος θα υπάρχει. Πιθανόν να ήταν μέσα στη συμφωνία τους και δεν μας το λένε. Ότι της έδωσε εκτός από τα εννιακό κι ένα ακόμα πακετάκι, με την υποχρέωσή της, να κάνει βούκινο την δήθεν σεξουαλική του ανωμαλία.

Όλα μέσα είναι. Όλα παίζουν. Όταν δεν ξέρεις, το ψάχνεις. Λέμε γι' αυτά που μας ενδιαφέρουν. Στα παπάρια μας πως την βρίσκει στο απόκρυφο ο καθένας, έξω από το κρεββάτι με την σύζυγο, με την σύντροφο. Λέμε για τα ζητήματα που μας αφορούν άμεσα, που μπορούν να επηρεάζουν την προσωπική μας ζωή.

Επιστροφή στην βυζού πουτάνα. Δεν θα έχει άδικο ο Φελπς αν στείλει κάποιον να την καθαρίσει. Γιατί, κυρία μου, με διασύρεις; Δεν ήταν στη συμφωνία μας να δημοσιοποιήσεις τις όποιες σεξουαλικές μου ιδιατερότητες. Ούτε, άλλωστε, ήσουν υποχρεωμένη να τις αποδεχθείς. Και δεν κινδύνευσε η σωματική σου ακεραιότητα, αν πράγματι ο κολυμβητής εμφανίστηκε με γυναικείο κωλοτρυπιδάτο σλιπάκι και της ζήτησε να τον κατουρήσει.

Διαβάστε ακόμα:

Η μπουρδελότσαρκα του αντιδημάρχου