ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΙΖΑΔΟΡΟΥ

 

«Αποφυλακίστηκε» η κυρία Βίκυ Σταμάτη από το Δρομοκαϊτειο. Το 'σκασε από το τρελλάδικο αφού η δικαιοσύνη δεν έκανε αποδεκτό το αίτημά της να αποφυλακιστεί για το λόγο να σταθεί σα μάνα στον οκτάχρονο γιο της. Στον δικηγόρο της η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, του μιζαδόρου Άκη Τσοχατζόπουλου είπε «Δεν θα πεθάνω εγώ στο Δρομοκαϊτειο εγκαταλελλειμένη και τρελλή».

Η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες διαβίωσης στο Δρομοκαϊτειο, όπως άλλωστε σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο είναι φρικτές. Όχι, όμως, και απαράδεκτες, για να ξέρουμε τι λέμε. Πολιτικοί, γιατροί, εργαζόμενοι γενικώς έχουν αποδεχθεί την ελεεινότητα του ελληνικού νοσοκομείου. Οι κάθε είδους συνδικαλιστικές αντιδράσεις αφορούν μονάχα την αύξηση των μισθών, όχι τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Αυτά, λοιπόν, τα νοσοκομεία έχουμε, τρελλάδικα κι όχι, άρα «όφειλε» να ανεχθεί την κατάσταση και η κυρία Σταμάτη και να μην περιμένει, ειδικά γι' αυτήν, ξεχωριστή περιποίηση. Τέλος πάντων, η κοπάνα της κυρίας Σταμάτη που βρισκόταν σε «ακούσια νοσηλεία» στο Δρομοκαϊτειο έγινε επειδή ο γιος της μεγαλώνει χωρίς τους γονείς του.

Και ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της κυρίας Σταμάτη; Να βουτήξει και τον γιο της και να τον φροντίζει σα δραπέτης.

Διαβάστε ακόμα:

Ζωή, η πρώτη γυναίκα μητροπολίτης