ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ξάφνιασε ο Κούγιας με την απόφαση του να παραιτηθεί από συνήγορος της Σταμάτη, όπως είχε ξαφνιάσει και στο παρελθόν με την αποκάλυψη ότι ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος ήταν αυτός που έπεισε τον Άκη να την παντρευτεί.

Ο γνωστός δικηγόρος που έχει ισχυριστεί επίσης ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του ζεύγους μόνο από επαγγελματική διαστροφή, καθώς «...ο Τσοχατζόπουλος δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει», έδειξε να γνωρίζει πολλά.

Ουκ έχομεν, λοιπόν, χρείαν άλλων μαρτύρων σχετικά με την απόδραση της Σταμάτη. Να κληθεί αμέσως ο Κούγιας, που παραιτήθηκε με αιχμές για οργανωμένο σχέδιο. Δύο λέξεις από τη δήλωση παραίτησης του πρέπει να εξηγήσει. «Κωμικοτραγωδία της 'αυθορμήτου' αποδράσεως –παραδόσεως». Πρώτον να κατονομάσει τον συγγραφέα ή εμπνευστή της κωμικοτραγωδίας, καθότι η Σταμάτη λόγω των γνωστών προβλημάτων υγείας, στα οποία πολλάκις έχει και ο ίδιος αναφερθεί, δεν ήταν σε θέση να διεκπεραιώσει...

Γι' αυτό προφανώς ο Αλέξης Κούγιας βάζει εντός εισαγωγικών τη φράση περί «αυθορμήτου» αποδράσεως – παραδόσεως. Γιατί ξέρει ή απλώς πιστεύει ότι κάποιος καθοδηγούσε την πελάτισσα του και στο έβγα και στα ξανα-έμπα της στο Δρομοκαίτειο.

Πρόκειται για σοβαρό επαγγελματία με πλήρη επίγνωση της βαρύτητας των λεγομένων του που μάλλον φωτογραφίζει τον έτερο συνήγορο της Σταμάτη, Φραγκίσκο Ραγκούση. Στο κείμενο της παραίτησης του υπάρχει και δεύτερη αναφορά στον οργανωτή της απόδρασης. «Εύχομαι αυτοί που την συμβουλεύουν ή της συμπαρίσταται σε τέτοιου είδους ενέργειες ν’ αποδειχτούν αποτελεσματικοί», αναφέρει.

Διαβάστε ακόμα:

Η διαφορά της Βίκυ Σταμάτη από τον Χριστόδουλο Ξηρό