ΔΟΞΑΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ

 

Μην πεις ότι την έριξες την γκόμενα επειδή την οδήγησες μέχρι το κρεββάτι. Ο αρσενικός κλάσεως δεν το λέει αυτό. Η αληθινή κατάκτηση, η πραγματική αιχμαλωσία της επιτυγχάνεται όταν της χαρίσεις την υπέρβαση στο γαμήσι. Αυτό, ναι, είναι προσωπικό επίτευγμά σου. Από σένα, άλλωστε, εξαρτάται να της προσφέρεις τέτοια καύλα, τέτοια ηδονή, που να την κάνεις να νοιώθει ότι σταμάτησε ο χρόνος. Ότι βρίσκεται σε διαστημική πτήση.

Μια στιγμή. Ξέχνα τον οργασμό. Ναι, η κορύφωση, η απογείωση, όμως όχι και η αποθέωση στο σεξ είναι πράγματι ο οργασμός, και για τους δυο. Εσύ, όμως, είσαι άνδρας, εκσπερμάτισες και καθάρισες. Στην άλλη το έργο είναι άλλο. Γίνονται τρομακτικά πράγματα στο κεφάλι μέσα της γυναίκας ακριβώς όταν ο άνδρας έχει μπει στον κόλπο της και αφού προηγήθηκε η κατάλληλη διαδικασία και σιγά-σιγά γέμιζε με μπαρούτι μέχρι το βάθος η σπηλιά του σκότους.

Έχει αρχίσει και ενεργοποιείται το ηφαίστειο με την είσοδο του πέους, διότι την διεγείρει με τέτοιο τρόπο και της πυρώνει εκείνα τα καλώδια που βάζουν μπροστά τον οργασμό της. Όλο της το νευρικό σύστημα μουδιάζει κι αυτή είναι μία προστατευτική αντίδραση του σώματός της για να μην πονέσει, μόνο να αισθανθεί την ηδονή. Σα να πήρε μορφίνη η γυναίκα, ένα ισχυρό παυσίπονο.

Δεν περιγράφεται με λόγια, ούτε φανερώνεται με τα μάτια το τι συμβαίνει, το τι σημαίνει για την γυναίκα όταν τον δεχθεί μέσα της. Κάποιες ευγνωμονούν τον Θεό από την υπέρτατη ηδονή. Όπως, από την άλλη, πολλές γυναίκες ρίχνουν τα πιο χυδαία μπινελίκια τις στιγμές του τοκετού και από τους απίστευτους πόνους καταριώνται το πέος του συζύγου τους.

Ο μεν άνδρας μετά το γαμήσι χαλαρώνει και γι' αυτό γουστάρει να κοιμηθεί, η δε γυναίκα έχει τόσο ηδονικά αναστατωθεί, ώστε το τελευταίο που θέλει είναι να κλείσει τα μάτια της. Ο οργασμός γι' αυτήν κινητοποίησε 30 διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου, που δέχθηκε αλλεπάλληλα «μηνύματα» καύλας από κάθε σημείο του κορμιού της. Κάποιες εκστασιάζονται, μέχρι που χάνουν τις αισθήσεις τους.

Έκσταση. Στο λέει η λέξη. Βρίσκεσαι εκτός στάσεως. Έχεις φύγει. Και είπαμε, άλλο κορύφωση, άλλο απογείωση. Μια γυναίκα που δεν έχει πρόβλημα οργασμού, που συνήθως φθάνει σ' αυτόν, πιθανόν να το καταευχαριστηθεί μαζύ σου και χωρίς οργασμό. Να απογειωθεί. Να εκτιναχθεί. Το σπάσιμο είναι στον άνδρα αν δεν του σηκωθεί. Ή, αν μπει και δεν δροσίσει το φούρνο του κοριτσιού.

Διαβάστε ακόμα:

Πες με τσούλα, μου αρέσει!