ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ «ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ» ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ

 

Είσαι πετυχημένος. Στη δουλειά σου τα δίνεις όλα, το χρόνο σου, τη σκέψη σου, την ενέργειά σου. Παίζεις δυνατά. Ολοκληρωτικά. Κάνεις πρωταθλητισμό. Και κυττάς μονάχα μπροστά. Και γεμίζεις από καύλα επιτυχίας και χρήματος διότι νοιώθεις ικανός για περισσότερα. Να επεκταθείς κι άλλο. Να ανέβεις κι άλλο. Και από σεξ;

Ασφαλώς το θέλεις το σεξ. Δεν υπάρχει πιο «αντισταθμιστικό» πράμα στην καθημερινότητά σου που την ρουφάει, που την καταπίνει το ράλυ του προσωπικού επαγγελματικού success. Το φλερτ και το γαμήσι με άτομο της κλάσης σου είναι απαραίτητο.

The league. Το κόλπο. Για τους επιτυχημένους, άνδρες και γυναίκες, τους κυνηγούς των υψηλών σκορ στον κόσμο των business, που δεν έχουν χρόνο να ξοδέψουν για να βρουν την κατάλληλη παρέα και στο φινάλε δεν ενδιαφέρονται καν για μόνιμη σχέση. Όσοι, λοιπόν, φραγκάτοι και πετυχημένοι, επιθυμούν μια κυριλάτη επαφή με το άλλο φύλο, διαθέσιμοι και οι δυο για τις πιο ονειρεμένες στιγμές μιας ερωτικής βραδυάς, είναι υποψήφια μέλη του The League.

High level μεσιτικό γραφείο θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το The League για τους very very champions της ζωής. Γίνεσαι μέλος, σε κάνουν μέλος, αφού ξηγηθείς την τσουκτερή συνδρομή και αν σε επιλέξουν με κριτήρια αυστηρά, για να διατηρήσουν υψηλά τα στάνταρς του νέου κόλπου. Τότε θα έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις από μία πλούσια λίστα πλούσιων ατόμων του άλλου φύλου.

The League. Για την ελίτ της τσέπης, που απευθύνεται σε μορφωμένα άτομα της Νέας Υόρκης. Χιλιάδες είναι στην αναμονή να γίνουν μέλη.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρας πολιορκητής στο πίσω κάστρο της γυναίκας