Νο 3 «ΟΝΟΜΑ» ΒΑΡΒΑΤΟ ΣΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΗΡΩΙΝΗΣ

 

Ο Αιμίλιος Κοτσώνης, πρώην στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι ήδη προφυλακισμένος για την υπόθεση των δύο τόνων ηρωίνης. Χοντρή δουλειά. Η μεγαλύτερη μπάζα άσπρης που πέρασε στην Ελλάδα. Έτσι ή, αλλοιώς, δικαιολογημένα ή, δόλια κάποιοι «μπλέκουν» με τον Κοτσώνη και το όνομα του Μαρινάκη. Κι αυτός, ο εφοπλιστής δεν άντεξε και έκανε επίθεση στον Αλαφούζο, τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ότι τον δυσφημεί από την τηλεόραση του σκάι.

Θυμίζω ότι κάποτε Μαρινάκης και Αλαφούζος ήταν φίλοι. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, μάλιστα, ήταν μέτοχος κατά 25%(!) στο κανάλι του Αλαφούζου. Περασμένα, αν κι όχι μακρυνά. Ας έρθουμε στα σημερινά.

Σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού τα έβαλε με τον σκάι και τον Αλαφούζο ο Μαρινάκης. Όχι ως Έλλην πολίτης, ως οικογενειάρχης, ως επιχειρηματίας που σκόπιμα, λόγω της προσωπικής του σχέσης, της γνωριμίας του με τον Κοτσώνη, του κάνουν βρώμικο πόλεμο. Από την πλευρά του καλώς έπραξε ο Μαρινάκης που αντέδρασε ως πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Επειδή, κατά τον Μαρινάκη, δεν θα ασχολούνταν καθόλου μαζύ του ο Αλαφούζος αν ο μεγαλομέτοχος δεν είχε εμπλακεί με το ποδόσφαιρο. Αν δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.

Παρακάτω. Αφήνουμε τον Κοτσώνη και τον Μαρινάκη. Για το φορτίο της ηρωίνης με το παπόρι «Noor I» ακούγεται κι ένα τρίτο όνομα. Βαρβάτο όνομα και υπεράνω υποψίας. Ένα όνομα που έχει σχέση με εφοπλισμό και... πολιτική.

Περισσότερα δεν χρειάζονται. Η πιάτσα είναι στην αναμονή. Με πολύ θερμό ενδιαφέρον για το πως θα εξελιχθεί από πλευράς ελληνικής δικαιοσύνης αυτή η ιστορία των ναρκωτικών, για την οποία δείχνουν… ανησυχία και ξένες μυστικές υπηρεσίες.

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονιστική μαρτυρία για το «ατύχημα» στο διυλιστήριο