ΣΕ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

 

Τι μας λένε! Ότι μαφιόζοι της νύχτας είναι μπλεγμένοι σε στημένα ματς στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Στον κόσμο της παρανομίας υπάρχει κώδικας. Δεν μπαίνει ο γκάγκστερ σε ξένα χωράφια. Αυτό είναι αιτία πολέμου. Η αμφισβήτηση μιας περιοχής υπό τον έλεγχο συγκεκριμένου αρχισυμμορίτη, πολύ περισσότερεο όταν έχει την ευλογία της αστυνομίας. Και ο κάθε μαφιόζος στο είδος του. Όχι αυτός που π.χ. τα παίρνει από τα σκυλάδικα να είναι μπλεγμένος και με τα ναρκωτικά, να εμπορεύεται λαθραία τσιγάρα, να βάζει μπόμπες σ' όσους χρωστάνε σε τοκογλύφους, να έχει σχέση με την πορνεία.

Κάποιος μπράβος συνόδευε παράγοντα σωματείου. Μαζύ τους κι ένας σεσημασμένος οργανωμένος οπαδός. Πού είναι το περίεργο; Όπως οι νεολαίες των κομμάτων γεννάνε τους αυριανούς υπουργούς αποτελούν τα νυχτερινά σχολεία των αυριανών πτυχιούχων πολιτικών που θα καταστρέψουν την Ελλάδα. Έτσι και στους «Σύνδεσμοι Φιλάθλων» θα βρεις μπουμπούκια που ο πρόεδρος της ΠΑΕ χρησιμοποιεί στις βρώμικες δουλειές. Για το καλό της ομαδάρας, βέβαια.

Το «μπουμπούκι» του Συνδέσμου Φιλάθλων είναι «επαγγελματίας» και ανήκει σε συμμορία εκτός ομάδας, με συγκεκριμένο αντικείμενο παροχής υπηρεσιών, απλά στρατεύεται για τις επικίνδυνες αποστολές της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς γεννήθηκε η σχέση μπράβων και μπάτσων