ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

 

Δεν κάνω τον πονηρό. Ποτέ. Είμαστε και σε γαμώ στριμοκωλέ ολέ κατάσταση, αναφέρομαι περισσότερο σ' αυτούς που έχουν την ευθύνη της οικογενείας τους, που από μήνα σε μήνα αλλάζουν κλάση, πέφτουν όλο και σε κατώτερη κατηγορία. Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικό φάρμακο από το σεξ. Το συνιστούν οι γιατροί. Οι ειδικοί. Αποδεδειγμένα το καλύτερο και το πιο φυσικό ματζούνι δια πάσαν νόσο.

Είπαμε. Λέμε τι έχουν διπλοτσεκάρει οι επιστήμονες. Τίποτα άλλο εκτός από το γαμήσι δεν προκαλεί ενεργητικές και θετικές για το σώμα χημικές αντιδράσεις. Γαμήσι και άγιος ο Θεός! Σεξ και στείλε περίπατο τις νευρώσεις. Τις μαύρες σκέψεις. Τις ανησυχίες. Μία σεξουαλική επαφή, ιδιαίτερα με ''άλλο'' πρόσωπο, όχι σύζυγο απαραίτητα, σε ανεβάζει ως άτομο, και κυρίως σε κάνει να ξεχνάς αυτή τη φυλή των συριζαίων. Έτσι είναι. Ένα πήδημα τα κάνει όλα πέρα τούτες τις ζοφερές μέρες των Ελλήνων.

Μη σου κάνει την δύσκολη καμία κυρία. Οφείλει να έχει κατανόηση. Ύστερα να της πεις στο αυτί ότι ειδικά οι γυναίκες, πάντα σύμφωνα με τα κιτάπια της ιατρικής, ανακουφίζονται με το σεξ από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αρθρίτιδες και ενοχλήσεις περιόδου. Υπάρχει, όμως, κάτι πιο σπουδαίο. Είπαμε. Δεν είπαμε; Η ανάγκη να ξεχαστούμε από τα μνημόνια και τις τρόικες.

Ελληνίδες και Έλληνες, απελευθερωθείτε σεξουαλικά. Ξεχάστε τις παπαρδέλες του Τσίπρα και των άλλων του σωματείου. Δώστε ψήφο στο γαμήσι.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Το λάγνο βλέμμα της Αντέλ