ΒΑΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 

Καρκίνος στη στήθος της ελληνικής καταγωγής συζύγου του χολυγουντιανού και οσκαρικού ηθοποιού Τομ Χανκς. Όπως εκατομμύρια άλλες γυναίκες έτσι και η κυρία Ρίτα Ουίλσον μπήκε στο λούκι, και βέβαια της αφαίρεσαν το ένα στήθος.

Στέκομαι σε μια κουβέντα του άντρα της κυρίας, του Τομ Χανκς: «Όταν διαγνώστηκε ο καρκίνος μας την έπεσαν κοράκια, γιατροί που ήθελαν να εκμετταλευθούν το πρόβλημα της Ρίτας. Γιατροί αρπακτικά, για να κονομήσουν».

Καμμία έκπληξη. Πρώτον, διότι υπάρχουν και καθάρματα γιατροί. Χαμένα κορμιά. Όχι μόνον καλοί επιστήμονες και με συνείδηση ανθρώπινης αποστολής. Δεύτερον, ο Τομ Χανκς έχει πακέτο.

Πέρα από τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο καρκίνος σήμερα είναι βαρειά βιομηχανία. Τεράστιοι οι τζίροι που προκαλεί η ασθένεια σε φάρμακα, σε νοσοκομεία. Το πιο δυνατό πρότζεκτ στις ιατρικές μπίζνες παγκοσμίως είναι η καταπολέμηση του καρκίνου.

Το τελευταίο. Βόμβα πυρηνική μεγατόννων στα θεμέλια της βιομηχανίας κατά του καρκίνου θα είναι να βρεθεί το φάρμακο της θεραπείας του. Ανεξέλεγκτος ο κλονισμός στις ισορροπίες της διεθνούς οικονομίας.

Διαβάστε ακόμα:

Η επίθεση του καρκίνου από 116 μέτωπα