ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ!

 

Τι σόι πράμα είναι ακριβώς αυτό το έργο που παίζεται όλο και πιο νταηλήδικα σε διαπλανητικά επίπεδα, λέω για τους τζιχαντιστές, είναι ακόμα ενωρίς να το μάθουμε. Είναι
φαινόμενο της εποχής μας, των ημερών μας, αλλά παίζει στο παγκόσμιο σινεμά χωρίς γράμματα ακόμα. Χωρίς υπότιτλους αυτό το σήριαλ με επεισόδια που θα τελειώσουν όταν το
αποφασίζουν οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες. Μετά από εντολή, βέβαια, που θα πάρουν από τους παραγωγούς της σειράς.

Προς το παρόν, ακόμα έχει μεγαλύτερη τηλεθέαση η σειρά Game of Thrones. Το τελευταίο νέο είναι ότι οι «Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» κατέλαβαν μία ακόμα πόλη στη Συρία. Οι τζιχαντιστές είναι σήμερα στη φάση του γαμάμε και δέρνουμε και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.

Η Ιστορία έχει να επιδείξει τέτοια καουμποϋλίκια τα τελευταία 5.000 χρόνια. Δίχως υπερβολή αυτό που συμβαίνει ειδικά με τους τζιχαντιστές έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Δεν είναι μόνον ο φανατισμός, θρησκευτικός, παραεκκλησιαστικός, παραμύθι φούρναρης ισλαμισμός, όλα μέσα είναι.

Είναι φανερό ότι το πράμα έχει ξεφύγει. Από τους ίδιους! Δύσκολο να πεις ότι οι ίδιοι οι τζιχαντιστές είχαν στόχο να φθάσουν μέχρι εδώ, πέραν από τα όρια.

Τέλος πάντων. Προς το παρόν και για λόγους ευνόητους, όχι μονάχα... ασφαλείας, το Χόλυγουντ είναι σε αναμονή. Όταν έρθει ο καιρός να γυρίσει ταινίες με θέμα τον τσαμπουκά των τζιχαντιστών, τότε γι' αυτούς θα τους μάθουμε για τα καλά, δηλαδή όπως πρέπει να... πληροφορηθούμε τα αίτια της επανάστασής τους.

Διαβάστε ακόμα:

Συμμορίτικη τροφοδοσία ναρκωτικών στις γειτονιές