ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΟΝΤΑ

 

Γράφει ο Στήβεν Αβραμίδης

Η στατιστική από κάποιους θεωρείται επιστήμη. Μπορεί και να είναι αλλά εγώ πιο πολύ εκτιμώ τα αποτελέσματα της, που κάνουν μια καταγραφή τάσεων, που σίγουρα βοηθούν αυτούς που μας φακελώνουν και μας παρακολουθούν ποικιλοτρόπως. Εμάς σε τι να μας βοηθήσει η στατιστική, αφού οι παραδόσεις είναι για να σπάνε;

Κι όμως αγαπητοί, μπορεί να μας βρει γκόμενα. Το τσοντοsite pornhub ( ή κάπως έτσι ) έδωσε στην δημοσιότητα διάφορα στοιχεία σχετικά με την επισκεψιμότητα του. Παγκόσμια στοιχεία μιλάμε, άσχετα αν εμείς θα επικεντρωθούμε στα ελληνικά.

Οι Έλληνες λοιπόν επισκέπτες, παραμένουν στον ιστότοπο κατά μέσο όρο για οκτώ λεπτά και 58 δεύτερα, στοιχείο που δείχνει την διάρκεια του χερογλύκανου. Το τελευταίο το λέω επειδή η επισκεψιμότητα από γυναίκες είναι μόνο 24% κι άρα κι εδώ μιλάμε για ανδροκρατούμενη μαλακία, λαμβάνοντας υπ' όψιν και κάποιο ποσοστό λεσβιών που λογικά εισέρχονται. Η οποία λοιπόν μαλακία, οφείλεται και υφίσταται από τον μέσο όρο ηλικίας των επισκεπτών, που ανέρχεται στα 35 χρόνια ζωής. Κάποιοι ψάχνουν για ανάπτυξη σε αυτήν την ηλικία κατά τα άλλα.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, που αναφέρεται απολογιστικά, είναι οτι οι Ηπειρώτες κατέχουν τα πρωτεία παραμονής στην τσόντα, παρακολουθώντας το θέαμα για εννέα λεπτά και δεκαέξι δεύτερα. Αυτό έχει μια διπλή ερμηνεία βέβαια. Ή οτι είναι αγάμητοι ή οτι έχουν θυελώδεις κάβλες. Ό,τι και να ερμηνεύσεις όμως, το σίγουρο είναι οτι έχουμε μια εξήγηση για την φτώχεια της συμπαθούς περιφέρειας. Η οποία δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αποστέλει στην Αυστραλία, που το έχει ανάγκη σύμφωνα με παγκόσμια έκκληση της, το σπέρμα που παράγει, αλλά ασχολείται με γεωργίες και κτηνοτροφίες. Όπως όμως και να το κάνεις, στην Ήπειρο μάλλον μπορείς και να βρεις πιο εύκολα γκόμενα.

Κατόπιν η στατιστική αναφέρεται στις προτιμήσεις των θεατών, και μιλάμε πάντα για την Ελλάδα. Κι αυτές είναι πρώτα το λεσβιακό σεξ, μετά η κανονική πράξη με milfs και τέλος το πρωκτικό. Αυτά δεν μπορούν να εξηγηθούν εύκολα, αλλά η στήλη μπορεί να εξαντλήσει τα ψυχοπαθητικά της αποθέματα : Δεν μας αρέσει να βλέπουμε ξένα πέη, θεωρούμε τις αποστρατευμένες σαραντοπενηντάρες πιο εύκολες και προτιμάμε να λέμε οτι ξεσκίζουμε χωρίς να βλέπουμε φάτσα. Εν πάσει προτιμάμε το παρά φύσιν γενικώς. Δεν επιμένω όμως εδώ ιδιαίτερα, αφού εμείς γκόμενα θέλουμε να βρούμε, που όπως βλέπετε για τους φυσιολογικούς αρχίζει να γίνεται και πιο εύκολο.

Ο ιστότοπος αυτός λοιπόν, ανακοίνωσε οτι εκτινάσσεται η επισκεψιμότητα του κύρια τις Δευτέρες και συγκεκριμένα μεταξύ τρεις και τέσσερις το μεσημέρι. Να μπαίνεις Δευτέρα ενώ έχεις περάσει ωραίο σαββατοκύριακο, είναι ελαφρώς παράδοξο αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα. Εκτός αν είσαι sex machine, που πηδάει κάθε μέρα πλην Δευτέρας. Όλα γίνονται αλλά από την στήλη αποκλείονται. Μάλλον βγήκες μπακούρι και μπακούρι γύρισες. Και μάλλον ήσουν και τάπα στο μεθύσι και το hung over σου πέρασε μετά από δυό μέρες.

Η στατιστική όμως καταλήγει και με την ηθικοπλαστικότητα που έχει ο Έλληνας. Ο ιστότοπος δεν δέχεται επισκέψεις παραμονές εθνικών αργιών. Σαν τέτοιες ορίζει την παραμονή του Πάσχα και της πρωτοχρονιάς. Εδώ οφείλουμε να δώσουμε credit σχετικό στον Έλληνα μαλάκα, που τιμάει τις γιορτές αυτές, αλλά παραμένουμε πάντα με την απορία τι κάνει ο τσοντόματας την παραμονή της 25ης Μαρτίου καθώς και της 28ης Οκτωβρίου. Στοιχεία δεν υπάρχουν, κι ειδικά αν οι μέρες αυτές της έπαρσης πέφτουν Δευτέρα, αλλά η στήλη μπορεί να επιχειρήσει κι άλλη τομή : Επειδή ο Έλληνας είναι γενικά ανιστόρητος κι αμόρφωτος, μπορεί να γιορτάζει και τις δυό παραμονές το ΟΧΙ, οπότε γιατί να πει ναι στο σεξ; Ναι λέει μόνο στα μνημόνια, μην το χέσουμε και τελείως το θέμα.

Το οποίο όμως το χέζει κανονικά ο συμπατριώτης μας, που ναι μεν σέβεται αυτές τις παραμονές που ανέφερα, αλλά εκτοξεύει τον τσοντοιστότοπο, την Δευτέρα του Πάσχα και την ημέρα που εορτάζει η πλάση τα Εισόδια της Θεοτόκου. Γεγονότα που είναι απόλυτα εξηγήσιμα. Το τριγλυκερίδιο από την κατανάλωση αρνιού προκαλεί τρομερές εκκρίσεις τεστοστερόνης, αλλά και τα εισόδια της Παναγίας δεν είναι κι απόλυτα κατανοητά στον βαθειά θρησκευόμενο οργανοπαίκτη. Τα εισόδια δεν μπορεί να ταυτίζονται με την είσοδο. Πιο πολύ με τα αρχίδια κάνουν ομοιοκαταληξία.

Η στήλη θα κλείσει όμως εδώ, αφού θεωρεί οτι η ατζέντα ολοκληρώθηκε μαζί με τις ανακοινώσεις του ιστότοπου, που είναι προφανές οτι εφευρέθηκε όχι για την ξαλάφρυνση αλλά για την καταγραφή του προφίλ των επισκεπτών. Γκόμενα θα βρούμε πιο εύκολα στην Ήπειρο, ημέρα Δευτέρα και μεταξύ τρεις και τέσσερις το μεσημέρι. Παρακαλώ για Δευτέρες που δεν συμπίπτουν με παραμονές Πάσχα, εθνικών επετείων ή αλλαγής του χρόνου. Το τελευταίο το συγκεκριμενοποιώ για να μην κατηγορηθώ οτι κάνω σαμποτάζ γενικώς στην Ήπειρο, τραβάώντας μια γενική αοριστολογία, ποτέ Πάσχα ή αλλαγή χρονιάς στην Ήπειρο.

Εσείς τώρα μπορείτε να συμφωνείτε ή να διαφωνείτε με εμέναν. Πριν όμως εκφράσετε τις συμφωνίες ή τις διαφωνίες σας, καλό θα ήταν να πάτε στην εισαγωγική παράγραφο του άρθρου, που μιλάω για την στατιστική. Αν την θεωρείτε επιστήμη, γιατί να διαφωνήσετε με εμένα; Αν δεν την θεωρείτε τέτοια, τότε ας πάμε όλοι μαζί να την πετάξουμε σαν διδακτέα ύλη. Ή πάμε να κάνουμε αίτημα να καταργηθεί το πορνοsite που δεν φτάνει που υπάρχει, πρώτον κονομάει προωθώντας την οικιακή μαλακία και δεύτερον καρφώνει κιόλας τους πελάτες του. Που σίγουρα είναι μαλάκες, αυτό δεν το συζητάμε. Αυτό δεν είναι θέμα στατιστικής. Είναι τροφή για σκέψη στις γκόμενες που λένε, οτι δεν υπάρχουν πια άνδρες. Και μάλιστα στα 35 τους.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ σηκώθηκε στο blog του Στήβεν Αβραμίδη, το φως του φεγγαριού

Διαβάστε ακόμα:

Οταν η θεότητα του έρωτα άγγιξε την παρθένα