ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ «ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»

 

Όλο αυτό το κόλπο με τις καταγγελίες του Πανούση είναι στημένο. Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω να ρωτήσω κανέναν, όμως επειδή κυκλοφορώ με μυαλό ανάποδο, έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη σκέψη μου. Και σπάνια πέφτω έξω.

Λοιπόν. Το ξαναλέω, δεν ξέρω τίποτα εγώ για την υπόθεση, πραγματικά απίστευτη, όμως δηλώνω ότι είναι πέρα για πέρα στημένη. Και θα αποδειχθεί, το πάω παραπέρα, όταν «κλείσει» κι αυτό το επεισόδιο, ασφαλώς με τη «δικαίωση» του Σύριζα και της κυβέρνησης.

Υπουργός μέχρι χθες ο αριστερός καθηγητής Γιάννης Πανούσης, προερχόμενος από την μακαρίτισσα Δημάρ του Κουβέλη, φόρα παρτίδα μίλησε, με ονόματα, για σχέσεις κομματικών και κυβερνητικών στελεχών του Σύριζα με φυλακισμένους τρομοκράτες. Και προσθέτει ότι απειλούν να με σκοτώσουν, ότι όφειλα να υπερνικήσω τους φόβους μου και να καταθέσω τα πάντα στη Δικαιοσύνη.

Όπως γίνεται αντιληπτό αν ισχύουν οι καταγγελίες Πανούση, ότι συριζαίοι κυβερνητικοί λαμογιάριζαν πολιτικά με σεσημασμένους των Πυρήνων της Φωτιάς, η κυβέρνηση θα πέσει. Και θα πέσει διότι ο κόσμος δεν θα πληρώνει φόρους και χαράτσια. Σε ποιους να πληρώνει, στους εγκληματίες, στους «συνεργάτες εγκληματιών»;

Λοιπόν. Το έργο είναι στημένο. Αυτό βγαίνει από το κεφάλι μου. Ο Σύριζα θα βγει από επάνω. Ποιος έστησε, ποιον έστησε, ε, αυτά είναι λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα:

Η συμβουλή ήταν να κόψουν αυτιά, όχι αρχίδια