ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ!

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Με ποιο τρόπο πιστεύετε πως αντέδρασαν οι δεξιοί στις απανωτές ήττες τους από την Αριστερά; Κατά το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών, με το σεξ. Το απέδειξε, λέει, διαδικτυακή έρευνα που έγινε το πρώτο δεκαπενθήμερο μετά τις εκλογές σε δείγμα 800 ατόμων. Οι επιστήμονες διερεύνησαν την πολιτική τους επιλογή σε συνδυασμό με την ερωτική τους απόδοση και κατέληξαν στο εξής συμπέρασμα:

Οι δεξιοί κάνουν πολύ συχνά σεξ, το 35% δύο φορές την εβδομάδα και πολύ συχνότερα από τους αριστερούς. Παίρνουν δηλαδή τη ρεβάνς στο κρεβάτι. Είναι, όμως, άγνωστο ποιον φαντασιώνονται την ώρα του σεξ.

Τρεις είναι οι ερμηνείες αυτής της συμπεριφοράς:
- Βλέποντας ότι χάνουν τη μάχη της εξουσίας, στρέφονται σε άλλο πεδίο δράσης, όπου μπορούν να κερδίσουν. Ως φαίνεται, εν οίκω τα πάνε καλύτερα απ ό,τι εν δήμω.

- Με βάση τα κοινωνικά χαρακτηριστικά τους, οι δεξιοί θεωρούνται πιο πραγματιστές, άρα πιο κοντά στις ηδονικές απολαύσεις και έτσι υπερτερούν των αριστερών που πολλές φορές ...θεωρητικολογούν και στον τομέα του σεξ.

- Η τρίτη ερμηνεία έχει σχέση με την αντικατάσταση από τους αριστερούς της σεξουαλικής χαράς από τη χαρά της πολιτικής νίκης. Είναι γνωστό, βέβαια, πόσο αφροδισιακή είναι η εξουσία.

Διαβάστε ακόμα:

Η αφροδισιακή υπηρέτρια της κυρίας υπουργού