ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ... ΠΕΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΕΦΙ!

 

Είναι πλέον γεγονός. Έγινε κι αυτό. Μεταμόσχευση πέους. Δεν σε ικανοποιεί το δικό σου εργαλείο, αυτό με το οποίο βγήκες από την κοιλιά της μάνας σου. Επειδή είναι μικρό. Όχι χοντρό. Επειδή ακόμα, μετά από κάποια χρόνια, λόγω του προστάτη, δεν ουρείς εύκολα. Επειδή, τέλος, στο συγκεκριμένο σημείο σε κτύπησε ο καρκίνος, όπως πολλούς άνδρες. Κανένα πρόβλημα. Μπαίνεις στο χειρουργείο, να γίνει «αφαίρεση» του προβληματικού μορίου και στη θέση του ''συγκόλληση'' ενός άλλου και δυνατού και υγιούς.

Πού θα βρεις... καινούργιο πέος; Από κάποιον «δωρητή». Από κάποιον που πριν πεθάνει, που γνωρίζει ότι σύντομα θα πάει στον άλλον κόσμο, επιτρέψει να τον «αποκόψουν» για να ωφεληθεί ο «λήπτης».

Σε νοσοκομείο της Βοστώνης των ΗΠΑ έγινε η «δουλειά», μετά από 15 ώρες στο χειρουργείο. Ένας 64χρονος, καρκινοπαθής στα γεννητικά όργανα, είναι ο πρώτος άνδρας στον οποίον έγινε η μεταμόσχευση πέους.

Δεν αποκλείεται η επιστήμη να μας προκαλέσει κι άλλα τέρατα. Μετά από χρόνια, όταν θα απλοποιηθεί η χειρουργική διαδικασία ''αλλαγής πέους'', άνδρες να... πουλάνε το πουλί τους. Όταν μοιάζει περήφανο και βαρβάτο. Να το αντικαταστήσουμε μ' ένα ...ταπεινό, αρκεί να χαρτζηλικωθούν χοντρά.

Να δούμε και αγγελίες στις εφημερίδες. Ζητείται πέος πάχους τόσο, μήκους τόσο, χρώματος... ανοικτού. Γιατί, όχι! Κάποιος ματσωμένος νέγρος να θέλει να αποκτήσει πέος λευκού «δωρητή».

Διαβάστε ακόμα:

Ο κίνδυνος όταν η γυναίκα είναι από πάνω!