Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΜΑ

 

Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί αυτός ο πούστης ο υπερκοριός των Μυστικών Υπηρεσιών ξευτυλίζει ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Μιλάω πολύ σοβαρά. Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλιών είναι παράνομες. Η ΕΥΠ, όμως, τις κάνει, και πολύ καλώς τις κάνει, μετά από άδεια του εισαγγελέα, στην περίπτωση όμως που αναμένεται αποτέλεσμα. Κάποιοι να καταδικάζονται όταν αποδεικνύεται ότι ενεργούν εγκληματικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μέχρι σήμερα ο υπερκοριός δουλεύει μονάχα για πάρτη του σαγώνια. Αυτό ξέρω. Αυτό βλέπω. Δεν κατάλαβα. Το υλικό των νόμιμων παρακολουθήσεων στα τηλέφωνα των υπόπτων για εγκληματική δράση γίνεται...εκπομπή στην τηλεόραση. Και ρεπορτάζ στα μήντια. Δεν έχω πάρει πρέφα ότι...«αξιοποιείται» και διαφορετικά.

Φυλακή θα πάει κανένας; Λάθος. Καμπάνες θα πέσουν στους εγκληματίες; Δεν μου λέει κάτι να κατηγορηθεί κάποιος, να προφυλακιστεί.

Θυμίζω ότι για τη δράση της Παράγκας, που είχε ξεκινήσει πριν 20 χρόνια, βγήκαν στον αέρα οι βρωμιές από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, με βάση τις υποκλοπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες, χωρίς κανένας, ποτέ να πάθει κάτι. Μόνο ο διασυρμός έπεσε σε κάποιους.

Ξανά μανά ρωτάω. Ο υπερκοριός για ποιό λόγο «δουλεύει»; Εκτός από το να κάνει το... δημοσιογραφικό λειτούργημά του, όμως όχι να ενεργοποιεί επί της ουσίας και το δικαστικό λειτούργημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ρωσική ρουλέτα σε gay sex party