ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ, ΡΩΤΑΕΙ Ο... ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

 

Το «ατύχημα»(;) στην Αττική Οδό, που επιτόπου προκαλεσε ερωτηματικά. Πρώτον, διότι το θύμα είναι μέσα στους κατηγορούμενους που αέρα πατέρα βουτούσαν διαφημίσεις, μικροποσά αλλά αρκετά για ανύπαρκτα μέσα, από συριζαίους κρατικούς λειτουργούς. Δεύτερον, διότι είναι περίεργο στα καλά του καθουμένου να πάρει φωτιά ένα πόρσε τζιπ.

Άσε στην άκρη ότι τον Μαυρίκο δεν τον έκλαψε κανένας εκτός από τους δικούς του, οικογένεια, συγγενείς και φίλους. Ο θάνατός του «έγραψε», μόνον απαρατήρητος δεν πέρασε. Ε, αφού έχει ψωμί επικοινωνιακό το γεγονός, τσούπ ο... Παπαδημούλης. Ο πονηρός. Ο ευρωβουλευτής του Σύριζα που δεν χάνει ευκαιρία. Ποτέ.

Σχεδόν κάθε μέρα ο Παπαδημούλης κάνει πράξη την «επιστήμή» του. Να ρίχνει ένα «μήνυμα» στο διαδίκτυο με μοναδικό σκοπό να κερδίσει δημοσιότητα. Έτσι έπραξε και με την περίπτωση του Μαυρίκου. Και τι είπε ο επαγγελματίας «μηνυματάκιας» δικηγόρος και ευρωβουλευτής;

«Τον έκαψαν για να μη τους κάψει». Φοβερά πράγματα. Τον έκαψαν, δίνει την πληροφορία ο υπεύθυνος αριστερός δημόσιος ανήρ. Ποιοι, όμως, τον έκαψαν τον Μαυρίκο; Αυτό δεν το λέει ο Παπαδημούλης, το κρατάει για πάρτη του. Το ξέρει ότι τον έκαψαν, ποιοι τον έκαψαν, γιατί τον έκαψαν, αλλά δεν το... αποκαλύπτει. Το υπονοεί, όμως.

Δεν έχει σημασία, για τον Παπαδημούλη, ποιοι έκαψαν τον Μαυρίκο. Νομίζω. Ο ίδιος ο ευρωβουλευτής ούτε αυτή τη φορά «κάηκε», πάλι δεν πήραν πρέφα το παιχνίδι δημοσιότητας που κολπάρει.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν σηκώνει ψηλά τα χέρια ο υπερκοριός της ΕΥΠ