ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΔΙΧΤΥ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΑΙΔΟΙΟ!

 

Σε ρωτάω ευθέως και, παρακαλώ, να είσαι ειλικρινής. Εξομολογητικός. Σε διαβεβαιώ ότι η συζήτησή μας είναι απολύτως εμπιστευτική, δεν καταγράφεται σε καμία κασέτα και δεν μ' ενδιαφέρει το όνομά σου. Δεν θέλω να μου πεις τίποτα προσωπικό.

Το ερώτημά μου. Τι θα επιλέξεις από τα δύο, αυτό μονάχα να μου πεις με το χέρι στην καρδιά. Σου δίνω το κλειδί ενός δωματίου ξενοδοχείου, όπου θα σε περιμένει ένα κορίτσι, αυτή είναι η φωτογραφία της. Σου δίνω και το εισιτήριο για να πας στο γήπεδο που δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι η ομαδάρα σου. Λοιπόν. Ποια από τις δύο προσφορές μου θα προτιμήσεις;

Έρευνα πραγματοποίησε το αγγλικό πανεπιστήμιο Loughorough και να, το αποτέλεσμα: Το 67% των ανδρών περισσότερο από το να κάνει σεξ χαίρεται όταν κερδίζει η ομάδα του. Φοβερά πράγματα, κύριε. Και καθόλου περίεργα!

Τι είναι η σεξουαλική ικανοποίηση, με την σύντροφό του, την γυναίκα του, με την όποια, σε σύγκριση με την ολοκληρωτική ψυχική ευφορία που γνωρίζει το άτομο, όταν η ομάδα του πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη, μια ανέλπιστη πρόκριση, μια ιστορική διάκριση, μια κατάκτηση κυπέλλου, πρωταθλήματος.

Ο μέσος Βρετανός διαθέτει 2,5 ώρες την εβδομάδα στο σεξ. Τόσο χρόνο για να βρεθεί με γυναίκα. Για το γήπεδο, από τηλεόραση κι όχι, για την παρακολούθηση ποδοσφαιρικών αγώνων ξοδεύει κατά μέσο όρο 3,5 ώρες την εβδομάδα.

Να σου πω αυτό που παραλείπει η πανεπιστημιακή έρευνα. Γιατί ο άνδρας αξιολογεί στην προσωπική του ζωή περισσότερο το ποδόσφαιρο από τη συνεύρεση νε γυναίκα. Όχι, βέβαια, διότι στο γήπεδο αισθάνεται ερεθισμούς και οργασμούς όπως όταν βρεθεί με γυναίκα. Απλά, αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο ποδόσφαιρο διότι το παιχνίδι πιθανόν να του χαρίσει πιο έντονα συναισθήματα, να τον ενθουσιάσει σε ακραίες καταστάσεις, που ενδόμυχα έχει ανάγκη.

Ένα ακόμα στοιχείο της έρευνας. Το 70% των ανδρών παθιάζονται με το ποδόσφαιρο, έναντι 46% των γυναικών. Μιλάμε μόνο για την Βρετανία.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ο τίγρης αγοράζει την Ληντς, κόντρα στον Μαρινάκη