«ΟΥΑΛΟΙ» ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

 

Τσακώσανε στην Κρήτη έναν 25χρονο που το έκανε με κατσίκα. Καμία έκπληξη. Σύνηθες γεγονός στην ελληνική επαρχία. Να το πούμε «ζωοφιλία», όπως λέμε ομοφυλοφιλία;

Γίδια και κατσίκια κρυφτήκανε στην Ουαλία μετά την επιτυχία της εθνικής τους ομάδας στο Ευρώ της Γαλλίας. Αυτή τη σπόντα ρίξανε οι μαλάκες οι Άγγλοι για τους Ουαλούς, που τους θεωρούν ότι περισσότερο από κάθε άλλον λαό συνουσιάζονται με τετράποδα. Δεν έχουν δίκαιο. Τα τελευταία 500 χρόνια στην Ελλάδα είναι αρκετά διαδεδομένη η εν λόγω ανωμαλία.

Να την πούμε «ανωμαλία», όταν ο άλλος στο βουνό, στη στάνη, μακρυά από τη ζωή της πόλης, του χωριού, ικανοποιεί την ανάγκη του μ' αυτόν τον τρόπο, μάλλον μ' αυτό το «μέσο», την πίσω τρύπα μια κατσίκας, ενός γουρουνιού.

Τυχαίο που ο Γούντυ Άλαιν σε μια ταινία του πριν 40 χρόνια χρησιμοποίησε Έλληνα ηθοποιό, τον μακαρίτη Τίτο Βανδή, σε ρόλο τσομπάνου που ήταν ερωτευμένος μ' ένα θηλυκό πρόβατο. Με προβατίνα. Και, σύμφωνα με το σενάριο, επισκέφθηκε ψυχίατρο για τον συμβουλευθεί, πως να συμπεριφέρεται στην...ερωμένη του.

Υπ' όψιν ότι στο έργο ο Βανδής δεν έκανε σεξ με την προβατίνα, ο έρωτάς του ήταν ρομαντικός, πλατωνικός. Καταδικάστηκε ο Κρητικός που συνελήφθη να ξεπατώνει το ζώο. Η κοινωνία δεν ανέχεται την...ελευθεριότητα του έρωτα, του σεξ.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρας πολιορκητής στο πίσω κάστρο της γυναίκας